Nový chlap... Affleckova bývalka a krásna Bond-girl už randí. So šéfom Tindra!

Médiá sa plné správ o hercovi Benovi Affleckovi a jeho staronovej partnerke Jennifer Lopezovej. Ani Affleckova bývalka, herečka Ana De Armas, však "nestráda". Prichytili ju s novým mužom.

14.12.2021 12:56
debata
zväčšiť Herečka Ana de Armas a jej nový partner Paul... Foto: LOS GHO$TS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
647398930 Herečka Ana de Armas a jej nový partner Paul Boukadakis.

Očarujúca americko-kubánska herečka, ktorú diváci mohli vidieť v najnovšej bondovke Nie je čas zomrieť, si údajne začala s viceprezidentom spoločnosti Tinder, ktorá zastrešuje pravdepodobne najznámejšiu zoznamovaciu aplikáciu na svete (s rovnakým menom). Reč je o Paulovi Boukadakisovi, 37-ročnom Američanovi s gréckymi koreňmi. Dvojicu zachytili objektívy paparazzov v uliciach Los Angeles počas uplynulého víkendu.

Tridsaťtriročná De Armas a o štyri roky starší viceprezident sa držali za ruky a neskôr aj bozkávali. Keď si uvedomili, že ich sledujú objektívy, prestali. Ani jeden z dvojice zatiaľ na otázky o ich vzťahu neodpovedal. Svet internetu sa s položartom pýta najmä to, či sa zoznámili „na Tindri“.

Herečka Ana de Armas na prehliadke značky Louis...
Americko-kubánska herečka Ana de Armas vyzerala...
+3Herečka Ana de Armas na zábere z roku 2019.

Herečka bola partnerkou spomenutého Bena Afflecka takmer počas celého roka 2020, strávili spolu časť prvej vlny pandémie a vyzerali byť naozaj zamilovaní. Najčastejšie ich paparazzovia vídali spolu pri venčení ich zvieracích miláčikov, potom sa však nečakane ich vzťah skončil. Dvojica sa zoznámila pri nakrúcaní snímky Deep Water, ktorá mala doraziť do kín budúci rok v januári. Ani v jej prípade to však nedopadlo najlepšie. Namiesto širšej distribúcie do kín sa film presúva na streamovacie platformy.

Ana De Armas však počas uplynulého roka rozhodne zaujala ako nová Bond-girl vo filme Nie je čas zomrieť – poslednej bondovke s hercom Danielom Craigom.

Video
VIDEO: Ana de Armas na premiére bondovky v Londýne vyrazila dych Zdroj: Backgrid UK / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #nový chlap #Tinder #Ana de Armas

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....