Z týždňa na týždeň je štíhlejšia! Tereza Kostková zamotala hlavu aj dizajnérom

Niekoľko týždňov sa opäť prihovára televíznym divákom pri obrazovkách Českej televízie v zábavnom programe Stardance. Mnohí si však všimli, že moderátorka a herečka Tereza Kostková je z týždňa na týždeň štíhlejšia.

15.12.2021 00:00
Moderátorka Tereza Kostková počas jedného z kôl... Foto:
Moderátorka Tereza Kostková počas jedného z kôl StarDance.
debata

Pôvabná česká prominentka netají, že zhodila niekoľko kilogramov a posledné týždne ju ešte o pár pripravili. Dôvodom bolo nielen prekonané ochorenie covid-19, ale aj veľký pracovný nápor. Kostková to prezradila portálu Super.cz.

„Zažívam vypätie nielen kvôli Stardance, ale každý deň hrám, vysielam, cestujem na zájazdy a mám pomerne veľký výdaj energie,“ uviedla pre portál 45-ročná Kostková. Podľa nej počas obdobia, keď ležala doma s covidom, tiež toho veľa nezjedla. „Moje telo bolo potom, povedzme také vysatejšie,“ skonštatovala s úsmevom.

Moderátorka Tereza Kostková.
Moderátorka Tereza Kostková počas jedného z kôl...
+2Tereza Kostková na finále Stardance počas...

Ako informoval portál Super.cz, zmena proporcií trošku skomplikovala situáciu aj kostymérom a dizajnérke Taťáne Kovaříkovej, ktorá pre Kostkovú tvorí večerné modely na televízne finálové kolá. „Šaty šijeme viacmenej z týždňa na týždeň. Respektíve máme vopred nastrihnuté, ale predtým skúšame, aby to sedelo na aktuálne telo,“ vysvetlila módna návrhárka.

Kostkovej garderóba v Stardance priniesla počas aktuálnej série niekoľko veľmi pôvabných lookov. Výber 5 z nich si môžete pozrieť aj v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #chudnutie #StarDance #Tereza Kostková #Covid-19

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...