Nebyť očkovania, umrela by som na covid, vyhlásila Billie Eilish

Americká popová speváčka Billie Eilish sa v auguste nakazila koronavírusom.

15.12.2021 10:28
LACMA Art + Film Gala Foto: ,
Speváčka Billie Eilish na akcii LACMA Art + Film Gala v kreácii Gucci.
debata (7)

V americkej rozhlasovej šou Howarda Sterna pred pár dňami vyhlásila, že si je istá, že keby nebola očkovaná, zomrela by, napísal spravodajský server.

„Chcem, aby bolo jasné, že som v pohode iba vďaka tej vakcíne,“ vyhlásila najslávnejšia tínedžerská speváčka sveta, ktorá oslávi 18. decembra 20 rokov.

„Tá vakcína je sakramentsky úžasná. Zachránila môjho brata a hudobného spolupracovníka Finneasa, aby to nedostal. Zachránila mojich rodičov, aby to nedostali. Zachránila mojich priateľov, aby to nedostali,“ dodala Eilish.

Miroslav Etzler Čítajte viac Herec z jojkárskej novinky leží v nemocnici na kyslíku! Nebol očkovaný, teraz ľutuje

Sama sa po nákaze cítila dva mesiace mizerne a stále má nespresnené následky. „Myslím, že keby som nebola očkovaná, umrela by som, pretože to bolo zlé. A keď hovorím zlé, myslím tým, že mi bolo príšerne. Jasne že v celkovom kontexte covidu to úplne zlé nebolo, chápete, ako to myslím? Ale keď ste chorí, cítite sa sk..ne príšerne,“ povedala.

Billie Eilish bola pred nedávnom nominovaná v siedmich kategóriách cien Grammy 2022 vrátane ceny za album roka Happier Than Ever (Šťastnejší ako kedykoľvek predtým) a nomináciu získala aj rovnomenná pieseň z tohto albumu.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #očkovanie #vakcína #Billie Eilish #Covid-19

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....