Tvrdé slová Afflecka o manželstve s Garnerovou: Keby sme sa nerozišli, stále by som pil

Tak ako to medzi nimi vlastne je? Pred rokom si Affleck sypal "popol na hlavu" a priznal, že rozvod s Garnerovou ľutuje.

17.12.2021 00:00
Jennifer Garner Foto:
Herečka Jennifer Garner v roku 2019.
debata

„Vo svojom živote najviac ľutujem to, že som sa nechal rozviesť,“ opísal vtedy pre „The New York Times“. Odvtedy sa však v živote slávneho herca a režiséra veľa zmenilo, po jeho boku je Jennifer Lopez. A slová, ktoré vyslovil v aktuálnom rozhovore v šou "The Howard Stern Show“, mamu jeho troch detí, krásnu Garnerovú, nepotešia.

Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner. Čítajte viac Ben Affleck priznal, že cez rozvod s Garnerovou sa stále nepreniesol

„Jedným z dôvodov, prečo som začal piť, bolo to, že som sa cítil uväznený v manželstve,“ povedal Affleck otvorene. „Keby sme sa nerozišli, asi by sme si šli poriadne po krku a ja by som stále zrejme pil. Myslel som si: ‚Nemôžem len tak odísť, mám deti, ale nebol som šťastný.‘ Tak čo som mal robiť? Pravidelne som teda vypil fľašu škótskej a zaspal som na gauči, čo nakoniec naozaj nebolo dobrým riešením.“

Video

Herec dodal, že on aj Garner sa zúfalo snažili zachrániť ich manželstvo v záujme ich troch detí – 16-ročnej Violet, 12-ročnej Serafiny a 9-ročného Samuela. „Znova a znova sme sa pokúšali zachrániť naše manželstvo, pretože máme deti. Obaja sme sa však báli obrazu, ktorý si deti o našom vzťahu vytvoria,“ povedal Ben na margo svojho manželstva.

Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer...
Tehotná herečka Lily Rabe a jej manžel Hamish...
+6Herečka Maria Bakalova na filmovej premiére The...

Hollywoodska hviezda odhalila aj to, že bulvár o ich vzťahu s Garnerovou popísal mnoho nezmyslov. „Všetko, čo ste čítali v novinách o našom rozvode, boli nezmysly. Pravda bola taká, že sme si dopriali na čas. Rozhodli sme sa potom spoločne a rozišli sme sa. Naše manželstvo prestalo fungovať. To sa stáva. Jennifer je niekto, koho rešpektujem, ale s kým by som už dlhšie nemal byť ženatý.“

Jeho slová o bývalej manželke a matke jeho detí fanúšikov pomerne rozladili, na herca sa na sociálnych sieťach zniesla vlna kritiky. Vety, ktoré vyslovil v šou „The Howard Stern Show“, tak následne vysvetľoval v inej šou – prijal pozvanie moderátora Jimmyho Kimmela.

„Nikdy by som nechcel, aby si moje deti mysleli, že niekedy poviem čokoľvek zlé o ich mame,“ povedal Affleck Kimmelovi. Následne priznal, že si celkom neuvedomil, ako budú jeho výpovede prekrútené a skrátené, až kým nevidel príspevky na sociálnej sieti. „Médiá moje slová prekrútili a ja som si zrazu čítal na Twitteri, aký som necitlivý a hlúpy. Ale už nepísali, že som povedal aj to, ako veľmi sa navzájom rešpektujeme, záleží nám na sebe, záleží nám na našich deťoch, ktoré staviame na prvé miesto. Vzali si z rozhovoru len to, že z môjho alkoholizmu obviňujem manželku,“ opísal rozhorčený herec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Jennifer Garner

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...