Kuklová spomínala na exmanžela Pomejeho starými fotkami: Z jednej z nich mrazí!

Česká herečka Michaela Kuklová sa preslávila rolami princezien a úlohami v romantických či historických filmoch. V jednom z nich, snímke Anjelská tvár, si zahrala aj svojím niekdajším životným partnerom Jiřím Pomejem. Ten podľahol rakovine a v pondelok 13. decembra by bol oslávil narodeniny.

16.12.2021 00:00
645096528 Foto:
Herečka Michaela Kuklová na premiére muzikálu Fantom opery.
debata

O tom, že Kuklová spomína na svojho bývalého partnera a manžela (boli spolu od roku 1994 do 2007), s ktorým sa po niekoľkých rokoch vzťahu rozišli, s láskou, svedčia fotografické spomienky na jej Instagrame. Pôvabná česká herečka zverejnila sériu archívnych záberov, ktoré zachytávajú párik v rozpuku ich lásky.

„Dnes by mal Jirka 57 rokov. Preberám sa fotkami, je ich toľko … Prvá fotka mi pripomenula, ako rád ochutnával všetko neznáme a tak si dal v Turecku nejakú ostrú miestnu špecialitu. Hneď v ten prvý deň a bolo mu z toho tak zle, že do konca pobytu bol na diéte. Schudol a veľmi sa mi takto páčil,“ napísala Kuklová v komentári.

„Na druhej fotke je na lanovke v Špindle s našou jazvečicou Amy. Keď som ju ako šteňa priniesla domov, hneval sa a ako to tak býva, potom tvorili nerozlučnú dvojicu. Tretia fotka je z Thajska, ktoré miloval. Štvrtá fotka je návrat z premiéry rozprávky Z pekla šťastia na Malorke. Piata z čias, kedy sme ešte našu budúcnosť videli ružovo. Šiesta pri nohách Eifellovky v Paríži,“ menovala Kuklová. Posledný záber v sérii, ktorú zverejnila, však aj v nej údajne vyvoláva veľmi zvláštne pocity.

„Z poslednej fotky ma mrazí. Zľava: Karel Svoboda, Jirka, (riaditeľka Planet Hollywood- dúfam, že preživšia), Zdeněk Borovec a Ivetka Bartošová, keď bola ešte v plnej sile, kráse a netušila, že bude raz Jirka jej mužom. Niekedy mi býva smutno, že odišlo z môjho života už veľmi veľké množstvo ľudí. Akoby sa s ich odchodom prítomnosť ešte len skutočne stala minulosťou. Čím ďalej radšej sa vraciam do spomienok a prežívam niektoré životné okamihy znova. Sú to stotiny sekúnd, ktoré ma prenesú, ale v tom momente tam som. Prítomne a naživo. Milá preveliká banda z poslednej fotky, prajem tam hore parádnu narodeninovú oslavu,“ uzavrela Kuklová.

česko slovensko má talent, diana mórová, Čítajte viac Strhaná, unavená, Diana Mórová na nepoznanie: Toto z nej urobil režisér Bebjak!

Päťdesiattriročná herečka, ktorá sa nedávno objavila v spoločnosti na premiére muzikálu Fantóm opery a vyzerala naozaj výborne, má tiež skúsenosti so strachom o vlastný život. Začiatkom roka 2020 potvrdila verejnosti správu, že bojuje s rakovinou prsníka. Podľa všetkého však chorobu porazila a oceňuje každú životnú chvíľu, ktorú si môže užívať so svojimi blízkymi.

Zábery si pozrite kliknutím na šípku v odkaze z Instagrame vpravo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #Instagram #spomienka #Michaela Kuklová #Jiří Pomeje

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...