Jednu vraj znásilnil bez kondómu, druhú zneužil pred zrkadlom: Pán Božský čelí drsným obvineniam

Dvojica žien obvinila zo sexuálneho zneužitia amerického herca Chrisa Notha, ktorý sa preslávil ako pán Božský v seriáli Sex v meste.

17.12.2021 07:00
NY Premiere of HBO's "And Just Like That" Foto: ,
Chris Noth a jeho životná partnerka Tara Wilson na newyorskej premiére novinky "And Just Like That".
debata (10)

Na prípady, ktoré sa podľa nich stali v rokoch 2004 a 2015, upozornil server The Hollywood Reporter, na ktorý sa ženy obrátili nezávisle na sebe. Šesťdesiatšesťročný herec obvinenia odmieta.

Prvý prípad serveru vykreslila štyridsaťročná žena, ktorú web označuje ako Zoe, aj keď jej skutočné meno je iné. S hercom sa ako 22-ročná stretla v Los Angeles vo firme, kde vtedy pracovala. Raz ju údajne Noth, ktorý s ňou opakovane flirtoval, pozval do bazéna v budove, v ktorej mal byt. Išla tam aj so svojou najlepšou kamarátkou, ktorá potvrdila, že s hercom boli v bazéne aj vo vírivke. Potom ale Noth povedal, že si musí ísť zatelefonovať, a požiadal Zoe, aby mu doniesla knihu, ktorú jej nechal na prelistovanie.

NY Premiere of HBO's "And Just Like That" Čítajte viac Carrie a Pán Božský na premiére pokračovania Sexu v meste! Jeho bozky však patrili inej, o polovicu mladšej žene

Keď do jeho bytu vstúpila, dal jej Noth pusu, načo mu Zoe povedala, že ide späť za svojou kamarátkou. Herec si ju ale podľa jej slov pritiahol k sebe, dostal ju k posteli, kde z nej stiahol kraťasy a spodný diel plaviek. Potom ju vraj pred zrkadlom začal znásilňovať. „Bolo to veľmi bolestivé a kričala som: ‚Prestaň‘,“ spomína žena. "Ale on neprestal. Povedala som: ‚Môžeš si aspoň nasadiť kondóm?‘ Noth sa tomu vraj len zasmial.

O druhom prípade sexuálneho násilia prehovorila tridsaťjedenročná žena, ktorú server označuje ako Lily, aj keď sa tiež volá inak. Herca stretla ako 25-ročná v jednom z newyorských klubov. Pozval ju na rande, a následne aj k sebe domov, kde sa ju vraj snažil zviesť. Potom si podľa Lily stiahol nohavice a strčil jej penis do úst. Nakoniec spolu mali sex. „Boli sme pred zrkadlom. Plakala som počas toho,“ povedala žena, ktorá sa cítila zneužitá. Noth jej neskôr napísal smsku, kde sa jej pýtal, ako si užila spoločnú noc. Poznamenal, že on si užíval, ale nie je si istý, ako to cítila ona.

lesaamoore Čítajte viac Bývalé topmodelky vo francúzskom senáte: Znásilnenie nesmie mať dobu expirácie!

Na otázku serveru The Hollywood Reporter herec tvrdenie oboch žien odmietol. „Obvinenia vznesené voči mne osobami, ktoré som stretol pred rokmi alebo dokonca desaťročiami, sú úplne nepravdivé,“ uviedol a dodal, že určité hranice nikdy neprekročil.

„Nenapadol som tieto ženy,“ podotkol s tým, že všetky stretnutia boli konsenzuálne.

Noth len pred pár dňami odpremiéroval spoločne s trojicou slávnych ženských kolegýň seriál And just like that…, ktorý je voľným pokračovaním úspešného projektu HBO Sex v meste. Zábery z premiéry nájdete nižšie.

Kristin Davis na newyorskej premiére novinky...
Sarah Jessica Parker na newyorskej premiére...
+9Cynthia Nixon na newyorskej premiére novinky...
10 debata chyba
Viac na túto tému: #obvinenie #znásilnenie #Sex v meste #Chris Noth

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...