Rodina Schwarzeneggerovcov sa rozrastie! Slávny Terminátor sa dočká ďalšieho vnúčaťa

Manželia Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt budú dvojnásobnými rodičmi.

17.12.2021 10:00
Arnold Schwarzenegger Foto: ,
Arnold Schwarzenegger na archívnej snímke.
debata

Rodina Schwarzeneggerovcov sa zasa o čosi rozrastie. Manželia Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt podľa informácií magazínu People očakávajú prírastok do rodiny. Pre 32-ročnú dcéru slávneho terminátora a 42-ročného hollywoodskeho herca to bude druhý spoločný potomok. Z Arnolda Schwarzeneggera (74) tak urobia už dvojnásobného ded­ka.

Christopher Schwarzenegger -koláž Čítajte viac Ako z Extrémnych premien! Syn slávneho Terminátora vyráža dych, zhadzuje desiatky kíl

Prvý potomok páru, dcérka Lyly Marie, prišla na svet v auguste 2020, jej narodenie šťastní rodičia vtedy oznámili na Instagrame.

Pre Pratta tak pôjde o tretie dieťa. Hercovou prvou manželkou sa v roku 2009 stala herečka Anna Faris, s ktorou má syna Jacka. Dvojica sa rozišla v roku 2017. Chris Prat a dcéra Arnolda Schwarzeneggera spolu začali randiť v roku 2018 a v roku 2019 sa zasnúbili aj postavili pred oltár.

Knižná autorka a blogerka Katherine Schwarzenegger je jedným zo štyroch detí Arnolda Schwarzeneggera a Marie Shriverovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...