Vyznanie lásky, ktoré dojalo internet: Môj Spider-Man, píše krásna Zendaya kolegovi

Iba niekoľko dní sa v celom svete premieta najnovší film zo série o Spider-Manovi. V ňom ústrednú dvojicu stvárňujú herci, ktorí sú partnermi aj v súkromí - Zendaya a Tom Holland.

18.12.2021 10:30
LA Premiere of "Spider-Man: No Way Home" Foto: ,
Herecký pár Tom Holland a Zendaya.
debata

Iba niekoľko dní sa v celom svete premieta najnovší film zo série o Spider-Manovi. V ňom ústrednú dvojicu stvárňujú herci, ktorí sú partnermi aj v súkromí – Zendaya a Tom Holland.

Práve nežnejšia polovička tejto filmovo-civilného páru sa vo štvrtok ocitla v centre pozornosti užívateľov na Instagrame, keď zverejnila osobné a emotívne vyznanie na adresu svojho kolegu a partnera Toma Hollanda. „Môj Spider-Man, som na teba taká hrdá! Niektoré veci sa nikdy nezmenia a dobré veci,“ napísala Zendaya, pričom k vete pridala aj emotikon srdiečka. Aby nikto nepochyboval, komu sú jej slová určené, označila tiež samotného Hollanda.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zendaya (@zendaya)

Jej odkaz pritom obsahuje archívnu fotografiu britského herca v kostýme pavúčieho muža, ako visí na popruhoch vo filmovom štúdiu, druhý záber ho potom zachytáva ešte ako malého chlapca v kostýme pavúčieho muža na kostýmovej slávnosti v škôlke.

Dvadsaťpäťročná herečka a speváčka zožala za tento príspevok mnohé nadšené reakcie, tie sa objavili medzi fanúšikmi, ale aj v médiách. Zendaya je už niekoľko rokov partnerkou Toma Hollanda, pričom dvojica sa mala dať dokopy pri nakrúcaní prvého zo série filmov o Spider-Manovi. Hoci ich vzťah prešiel aj skúškami a na čas sa rozišli, potom sa dali znovu dokopy.

Herečka Marisa Tomei žiarila v zlatej kreácii...
Make-up star Jeffree Star.
+12Partneri vo filme, ale aj v súkromí - herec Tom...

Zábery z premiéry filmu Spider-Man: Bez domova, ktorá sa konala v Los Angeles, ukazujú, že medzi dvoma hlavnými protagonistami a partnermi to poriadne iskrí. Viac si pozrite aj v našom videu.

Video
VIDEO: Tom Holland a Zendaya na filmovej premiére ako hrdličky. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Vyznanie #Zendaya #Tom Holland #Spider-Man: Bez domova

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...