Boj s rakovinou pankreasu tajil, spomína Miranda zo Sexu v meste na seriálového Stanforda

V septembri svet obletela smutná správa - herec známy zo seriálu "Sex v meste“, Willie Garson, zomrel po krátkej chorobe vo veku 57 rokov.

20.12.2021 00:00
Obit Willie Garson Foto:
Willie Garson.
debata

Premiéry seriálovej novinky "And Just Like That“, voľného pokračovania Sexu v meste, sa tak nedočkal.

Kristin Davis na newyorskej premiére novinky...
Sarah Jessica Parker na newyorskej premiére...
+9Cynthia Nixon na newyorskej premiére novinky...

K svojej úlohe Stanforda Blatcha sa však ešte pred smrťou vrátil. Ako prezradila jeho sériová kolegyňa Cynthia Nixon (55), ona, ani väčšina pracovného tímu o jeho boji s chorobou spočiatku nevedeli. Výnimkou bola len hlavná seriálová postava, Sarah Jessica Parker (56).

„Smrť Willea Garsona bola úplne neočakávaná,“ ​​povedala seriálová Miranda Hobbes pre portál „Deadline“. „Sarah Jessica Parker bola jediná, ktorá od začiatku vedela, že je chorý. Ostatní sa to dozvedeli až vtedy, keď už to bolo jednoznačné.“ Ako uviedol magazín People, herec bojoval s rakovinou pankreasu.

NY Premiere of HBO's "And Just Like That" Čítajte viac Jednu vraj znásilnil bez kondómu, druhú zneužil pred zrkadlom: Pán Božský čelí drsným obvineniam

Nixon je vďačná, že mohla s Garsonom natáčať nielen predtým, než ochorel, ale aj potom, aj sa s ním o ochorení rozprávať. „Viem, že to bolo pre nás veľmi dôležité a myslím si, že to bolo dôležité aj pre neho – už to pred nami nemusel skrývať,“ dodala sympatická herečka.

Willie Garson stvárnil Stanforda Blatcha, najlepšieho priateľa seriálovej Carrie Bradshawovej (Sarah Jessica Parker) v sérii HBO „Sex v meste“ (1998–2004) aj vo filmoch v rokoch 2008 a 2010.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Willie Garson

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...