Brad Pitt oslávil 58 rokov! S kým? So svojou ex určite nie, mala iný program

Čoraz viac sa blíži k okrúhlej 60-ke. 18. decembra oslávil hollywoodsky herec Brad Pitt 58 rokov.

21.12.2021 00:00
Brad Pitt Foto:
Brad Pitt na archívnej snímke.
debata

Ako informuje magazín People, herec narodeniny oslavuje len „veľmi neochotne“. Ako prezradil zdroj o jeho okolia spomínanému magazínu, aj tento čas Pitt využíva skôr na premýšľanie o uplynulom roku, keďže narodeniny má práve v jeho závere. „Nič bláznivé si na svoje narodeniny nenaplánoval, skôr sa len tak ponevieral“ citoval zdroj magazín People.

646997271 Čítajte viac Tie rifle vytiahol zo stroja času či smetného koša? Takto si Brad Pitt odskočil na narodeninový žúr

Hoci nie je známe, s kým Pitt narodeniny oslávil, ako uvádza Daily Mail, s adoptovaným synom Paxom či svojou exmanželkou Angelinou Jolie to určite nebolo. 18-ročného mladíka spolu so slávnou mamou totiž zachytili v deň Pittových narodenín, ako sa spolu prechádzajú po Hollywoode po obchodoch a následne si dali spoločný obed v západnom Hollywoode.

Brad Pitt na archívnej snímke.
Brad Pitt a Angelina Jolie  na Oscaroch v roku...
+5Jennifer Aniston a Brad Pitt na Oscaroch v roku...

Medzi 46-ročnou Jolie a jej exmanželom opäť zavládol boj o deti. Bývalý pár je rodičmi šiestich detí, Maddoxa (19), Paxa (18), Zahary (16), Shiloh (15) a dvojičiek Vivienne a Knox (13).

V súdnom dokumente z decembra 2020, ktorý sa dostal pred časom do redakcie magazínu „Us Weekly“, právny tím Jolieovej uviedol, že „tri z detí požiadali o svedectvo“ v prebiehajúcom konaní o opatrovníctve.

Už v marci magazín US Weekly informoval, že syn Maddox vypovedal v spore proti otcovi. Práve chlapec, ktorý sa narodil v Kambodži a ktorého si Jolie osvojila ešte ako rozvedená herečka po skrachovanom manželstve s Billym Bobom Thorntonom, mal pred pár rokmi podnietiť rozchod páru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...