Rande v kine! Kardashianku pristihli s milencom slávnych žien, už to skrátka neutají

Pre záplavu fanúšikov a skupinu bodyguardov, ktorí ju chránili, by ste ho mohli ľahko prehliadnuť. Ale nepodarilo sa. Je jasné, že televízna aj internetová ikona Kim Kardashian randí naplno. A po jej boku sa objavuje slávny lámač sŕdc.

21.12.2021 00:00
debata
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Už pred niekoľkými týždňami sa objavili prekvapujúce informácie, že mama štyroch detí sa po rozchode s manželom Kanye Westom začala objavovať po boku nového muža. Nie hocijakého, ale známej hollywoodskej „firmy“ – alebo ak chcete, slávneho amerického plejboja, ktorý už vystriedal po svojom boku niekoľko slávnych žien.

Reč nie je o nikom inom ako o hercovi a komikovi Petovi Davidsonovi, ktorého americké publikum pozná najmä zo skečovej šou Saturday Night Live. Dvadsaťosemročný Davidson sa počas uplynulého víkendu objavil s Kardashianovou v kine na Staten Island.

zväčšiť Herec a komik Pete Davidson a internetová... Foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
648670404 Herec a komik Pete Davidson a internetová celebrita a dizajnérka Kim Kardashian spoločne na rande v kine.

Ako informovali šoubiznisové portály, dvojicu prilákala filmová novinka Spider-Man: Bez domova – podobne ako tisíce divákov v amerických kinách počas uplynulého víkendu. V ich prípade však výlet do kina rozhodne nepripomínal ležérne nedeľňajšie popoludnie vo dvojici. Kardashianovú sprevádzal jej osobný bodyguard (mimochodom, tento fešák!) a okrem neho ešte dvojica ďalších mužov. Po jej boku sa tiež objavil švagor Scott Disick, exmanžel jej najstaršej sestry Kourtney Kardashianovej.

LA Premiere of "Spider-Man: No Way Home" Čítajte viac Vyznanie lásky, ktoré dojalo internet: Môj Spider-Man, píše krásna Zendaya kolegovi

Davidsona by možno kamery prehliadli, lebo sa držal pri vstupe do kina v tesnom závese za slávnou brunetkou. Následne sa však ku nej pripojil a už bolo jasné, že celebrity si užívajú spoločné chvíľky v kine ako väčšina bežných párikov, ktoré vyrážajú na rande.

Komika Davidsona naposledy verejnosť spájala s herečkou Phoebe Dynevorovou – hviezdou seriálového hitu Bridgerton. Bol však aj partnerom topmodelky Kaie Gerberovej, speváčky Ariany Grandeovej či herečky Margaret Qualleyovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Kim Kardashian #kino #Pete Davidson

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...