Príčina smrti potvrdená! Spevák Il Divo podľahol komplikáciám vyvolaných covidom

Rúškom tajomstva bola zahalená správa o smrti speváka Carlosa Marína, jedného z členov opernej pop vokálnej skupiny Il Divo. Marín umrel vo veku 53 rokov, príčinu smrti zverejnili až dodatočne.

21.12.2021 06:27
Obit Carlos Marin Foto: ,
Španielsky barytonista Carlos Marín zo zoskupenia II Divo na zábere z rolu 2016.
debata

Niekoľko amerických portálov prinieslo správu o tom, že Marín podľahol komplikáciam súvisiacim s ochorením covid-19. Portál magazínu Variety.com informoval, že ku hospitalizácii Marína došlo už 8. decembra, v tento deň ho prijali na jednotku intenzívnej starostlivosti v anglickom Manchestri. Následne musel byť uvedený do indukovanej kómy a intubovaný. Formácia Il Divo len pár dní pred Marínovou hospitalizáciou zrušila zvyšok svojho vianočného turné po Británii, pričom ako dôvod uviedli chorobu jedného z účinkujúcich bez ďalších detailov.

Informáciu o Marínovom úmrtí následne zverejnilo Il Divo na svojom oficiálnom profile na Twitteri aj na Instagrame. „S ťažkým srdcom vám oznamujeme, že náš priateľ a partner Carlos Marin zomrel. Bude chýbať jeho priateľom, rodine a fanúšikom. Už nikdy nebude iný hlas alebo duch ako Carlos,” napísali zvyšní členovia Il Divo na Instagrame. "Sedemnásť rokov sme všetci štyria spolu zažili na tejto neuveriteľnej ceste Il Divo a náš drahý priateľ nám bude veľmi chýbať,“ znela rozlúčka na profile na Twitteri.

Ako informoval portál Variety.com, zármutok nad nečakaným úmrtím barytonistu Marína vyjadril aj producent Simon Cowell, ktorý kedysi stál za zrodom Il Divo. „Som zronený, že Carlos Marín zomrel. "Miloval život. Miloval vystupovanie a vždy si toľko vážil fanúšikov, ktorí skupinu podporovali od prvého dňa. Odpočívaj v pokoji Carlos. Budeš mi chýbať,“ zanechal na sociálnych sieťach odkaz Simon Cowell.

Obit Carlos Marin Čítajte viac Náhle zomrel člen skupiny Il Divo. O život krátko bojoval na jednotke intenzívnej starostlivosti

Po Marínovom úmrti zaplavili Instagram či Twitter kondolencie a smútočné reakcie fanúšikov z celého sveta.

Carlos Marín sa narodil v Nemecku, ale vyrastal v Madride, kam sa jeho rodina presťahovala, keď mal 12 rokov. V čase sťahovania už mal za sebou dva albumy a koncertné vystúpenia. V 90. rokoch hral vo viacerých inscenáciách muzikálov vrátane Bedárov, Kráska a zviera, Pomáda či Peter Pan.

Španielsky barytonista  Carlos Marín  zo...
Zoskupenie II Divo na archívnom zábere, Carlos...
+2Zoskupenie II Divo na archívnom zábere, Carlos...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #pandémia #Covid-19 #Il Divo #Carlos Marín

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...