Pán Božský stráca jednu prácu za ďalšou! Na sexuálne obvinenia reaguje aj Carrie!

Herec Chris Noth, ktorý už niekoľko dní čelí viacerým obvineniam zo sexuálneho napadnutia, prišiel o jednu zo svojich pracovných príležitostí. S okamžitou platnosťou ho prepustili z výroby seriálu The Equalizer.

21.12.2021 08:00
Sexual Misconduct Chris Noth Foto: ,
Herec Chris Noth na archívnom zábere z roku 2017.
debata

"Chris Noth už nebude natáčať ďalšie epizódy Ekvalizéra s okamžitou platnosťou,“ informoval portál The Hollywood Reporter odvolávajúc sa na tlačové vyhlásenie televízie CBS a spoločnosti Universal Television. Diváci 67-ročného herca napriek tomu uvidia ešte v jednej epizóde, ktorá už bola medzitým dokončená a práce na nej sú sfinalizované.

Noth, známy najviac ako „pán Božský“ z populárneho seriálu Sex v meste, pritom už prišiel o účasť v reklame, ktorú nakrútil pre projekt Peloton. Herca opustila aj zastupujúca umelecká agentúra A3 Artists Agency.

NY Premiere of HBO's "And Just Like That" Čítajte viac Jednu vraj znásilnil bez kondómu, druhú zneužil pred zrkadlom: Pán Božský čelí drsným obvineniam

Po minulotýždňovom zverejnení informácií a svedectiev dvojice údajných Nothových obetí, ktoré vystupujú pod zmeneným menom, sa prihlásila aj tretia žena. Médiá ju tiež citovali pod zmeneným menom Ava, pričom jej zážitok sa má viazať k roku 2010. Hovorí, že Notha spoznala počas práce v reštaurácii Da Marino v New Yorku, keď mala len 18 rokov. Pre portál Daily Beast povedala, že Noth bol „pod vplyvom omamných látok“, keď navštívil reštauráciu, a opísala, ako si ju raz stiahol do lona, keď ju „ohmatával“ a „tlačil ma na erekciu“. Priznala, že to bolo na určitej úrovni vzrušujúce. „Pamätám si, ako ma elektrizujúca ruka, ktorú som sledovala, ako drží Carrie Bradshawovú v Sexe v meste, chytila,“ povedala tretia obeť.

Raz v noci ju však mal Noth nasledovať do kancelárie a „správal sa, ako keby sme sa spolu zámerne tajne vykradli“. Podrobne popísala, ako ju údajne bozkával, tlačil jej telo na stôl, stiahol jej pančuchy a nakrátko do nej vnikol. „Nepočúval na slovo 'nie‘, ale počul ma, keď som povedala ‚nie tu‘ a presvedčila ho, že sa s ním stretnem niekde inde,“ povedala Ava. Nakoniec utiekla a povedala, že už nereagovala na jeho správy, keď ju neskôr v noci čakal.

Video
VIDEO: Chris Noth pár dní pred sexuálnymi obvineniami na premiére seriálu. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

O nevhodnom správaní sa herca však už prehovorila aj herečka Zoe Lister-Jones, ktorá spomenula napríklad zážitok z nakrúcania epizódy seriálu Právo a poriadok. Noth bol podľa nej na pľaci opitý a v jednom momente sa k nej nepozorovane priblížil, ovoňal ju tesne pri krku a povedal jej „dobre voniaš“. Vtedy nič nepovedala, neurobila tak vraj celé roky, tak ako to neurobí mnoho žien. Notha však označila za sexuálneho predátora a jeho správanie za nevhodné voči ženám.

V súvislosti s obvineniami amerického herca reagovalo aj ústredné trio seriálu And just like that…, ktorý je voľným pokračovaním projektu Sex v mestu, seriálu aj dvojice filmov. „Sme hlboko zarmútené, keď počujeme obvinenia proti Chrisovi Nothovi. Podporujeme ženy, ktoré sa prihlásili a podelili sa o svoje bolestivé skúsenosti. Vieme, že to musí byť veľmi ťažké a chválime ich odvahu,“ uviedli v spoločnom vyhlásení Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis.

Kristin Davis na newyorskej premiére novinky...
Sarah Jessica Parker na newyorskej premiére...
+9Cynthia Nixon na newyorskej premiére novinky...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #obvinenie #Chris Noth #sexuálne napadnutie

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....