Prekvapivý rozchod a teraz? Krásna Gerber aj jej ex Elordi už znovu randia... kto sú nové objavy?

Veľká premiéra na módnej akcii roka v Metropolitnom múzeu, ale aj desiatky momentov, v ktorých vyzerali ako nerozlučný pár. Ani to však nestačilo láske topmodelky Kaie Gerberovej a herca Jacoba Elordiho. A po prekvapivom rozchode minulý mesiac prichádzajú ďalšie "prekvapenia".

22.12.2021 00:00
kaia gerber Foto:
Kaia Gerber a Jacob Elordi na galapodujatí v Los Angeles.
debata

Zdá sa, že ani jeden z bývalých partnerov dlho netrúchlil nad rozpadom vzťahu, ktorý odštartoval niekedy v polovici roka 2020. Podľa najnovších informácií, ale aj záberov sa zdá, že Elordi aj Gerber si už našli náhradu. Alebo sa minimálne vrhli do procesu randenia.

Dvadsaťštyriročného herca a hrdinu hitu Eufória údajne videlo viacero svedkov v spoločnosti Olivie Jadeovej – internetovej hviezdičky a súťažiacej z televíznej šou Dancing with the stars. Zábery Elordiho v spoločnosti 22-ročnej Olivie, ktorá nie je pre americký, ale ani britský šoubiznisový svet žiadnou neznámou, priniesol portál Daily Mail.

zväčšiť Televízna a internetová celebrita Olivia Jade. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
2021 Jingle Ball Los Angeles - Arrivals Televízna a internetová celebrita Olivia Jade.

Olivia Jade sa pred časom ocitla v neželanej pozornosti ako aktérka celebritného škandálu s podplácaním na univerzite. Pred časom médiá totiž zistili, že dcéra známej americkej herečky Lori Loughlinovej sa dostala na univerzitu nekalým spôsobom, za čo dokonca odsúdili jej rodičov, ktorí mali prsty v podplácaní pracovníkov na univerzite. Samotná Jade prišla po odhalení škandáli o fanúšikov na YouTube aj niekoľko kontraktov a reklamných zmlúv. Od škandálu sa jej kariéra však znovu pozviechala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Austin Butler (@austinbutler)

To, či Elordi a Jade začali spolu randiť, alebo išlo len o kamarátske stretnutie, sa ukáže pravdepodobne už nasledujúce týždne – dvojica s podobným mediálnym dosahom, ktorá vyvoláva záujem médií, bude určite najbližšie týždne ostrosledovaná. Podobné však bude asi platiť aj v prípade topmodelky Gerberovej – inak dcéry slávnej Cindy Crawfordovej.

Práve Kaia Gerber bola totiž prvá z pôvodného páru, koho videli v spoločnosti nového chlapa. Reč je o hercovi Austinovi Butlerovi, expartnerovi herečky Vanessy Hudgensovej, ktorý len pred pár mesiacmi randil s herečkou a modelkou Lily-Rose Deppovou. Butlera čoskoro diváci uvidia ako mladého Elvisa Presleyho v pripravovanom fil­me.

Video
VIDEO: Kaia Gerber a Jacob Elordi ešte spolu. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #Kaia Gerber #Austin Butler #Jacob Elordi #Olivia Jade

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...