Kráľovná Vianoc na sviatočných nákupoch? Diva Mariah sa nezaprie, priateľ ju musel podopierať

Dlhé roky je považovaná za akúsi nekorunovanú kráľovnú Vianoc. Speváčka, diva a interpretka jednej z najpopulárnejších vianočných piesní Mariah Carey si užíva príchod sviatkov v luxusnom zimnom stredisku.

23.12.2021 00:00
648717181 Foto:
Speváčka Mariah Carey a jej priateľ Bryan Tanaka počas vianočných nákupov v americkom Aspene.
debata

Careyovú zachytili objektívy pred pár dňami v Aspene, lyžiarskom a zimnom centre, ktoré každý rok láka v Amerike smotánku, množstvo prominentov a majetnejších Američanov. Mariah ako hviezda „zimných mesiacov“, ktorá sa dokonca s pesničkou All I want for Christmas is you každoročne vracia do hitparád, nemôže chýbať.

Držiteľka Grammy si len pár dní pred Štedrým dňom vyrazila na vianočné nákupy. Spoločnosť jej robilo niekoľko členov jej tímu a tiež partner Bryan Tanaka, tanečník, s ktorým sa speváčka stretáva už niekoľko rokov. Ten je zjavne jej verným spoločníkom a tiež pomocníkom. Objektívy zachytili dvojicu ako prichádza do jedného z luxusných butikov, pričom Tanaka v jednej ruke zvieral štvornohého miláčika americkej speváčky a druhou zase podopieral ju. Mariah sa ako správna diva ani v tejto chvíle nevzdala čižiem na vysokých podpätkoch. Sneh a zľadovatené chodníky ju skrátka nezastavili.

Video
VIDEO: Mariah Carey na vianočných nákupoch. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Hoci partnerov sprevádzal ešte jeden muž, v jednom momente sa dvojica na požiadanie fotografa ochotne od neho oddelila a zapózovali si spoločne. Zdá sa teda, že vzťah 52-ročnej speváčky a 38-ročného tanečníka stále prekvitá.

Vianoce by podľa zdrojov z okolia hviezdy mali stráviť aj spoločne s Careyovej dvoma ratolesťami – dvojičkami Moroccanom a Monroe práve v Aspene. Speváčka má vždy v závere roka niekoľko vystúpení, tentoraz ich vraj bude pomenej. Zarábať vianočnými koncertmi však zjavne nepotrebuje, jej „vianočná“ popularita sa tento rok zúročila v reklamnej kampani pre fast-foodový reťazec Mc Donald's, za ktorú musela diva zinkasovať honorár vo výške niekoľko miliónov.

mariah carey Čítajte viac Vianočná výzdoba? Tak pri tej Mariah Carey rozhodne nešetrí, takto to u nej vyzerá

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Mariah Carey #Vianoce #Aspen #Bryan Tanaka

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....