Pláž jej pristane viac ako Biely dom! Ivanka Trump ukázala figúru aj idylku s rodinou

Hoci sa s rodinou viacmenej stiahla do ústrania, ani po odchode z Bieleho domu neprestala byť Ivanka Trump magnetom pre reportérov. Dcéru bývalého amerického prezidenta zachytili pred pár dňami aj na pláži v Miami.

22.12.2021 08:00
648950564 Foto:
Na pláži v Miami zachytili objektívy Ivanku Trumpovú, ktorej robil spoločnosť aj manžel Jared Kushner a deti.
debata

Slávna blondínka, ktorá kariéru štartovala ako modelka, aby sa následne rozhodla kráčať v otcových šľapajach ako podnikateľka a čiastočne aj po jeho boku ako jeho pravá ruka, bola oblečená do ľahkých svetlomodrých šiat. Tie len zvýraznili štíhlu a pritom tvarovanú figúru trojnásobnej mamy a niekdajšej mocnej členky prezidentského tímu Donalda Trumpa.

V časoch panovania prezidenta Donalda Trumpa sa do významnej funkcie prepracoval aj Jared Kushner, Trumpovej manžel a otec jej troch detí. Na pláži v Miami ich zachytili pred pár dňami spoločne – aj s ich ratolesťami. Platí, že podobne ako štyridsiatnička Ivanka pútala pozornosť ženskou zvodnou figúrou, jej manžel zase upúta vyšportovaným a udržiavaným telom. Dvojica vraj ako „pravý americký párik“ z horných desaťtisíc venuje každodenný čas tréningu.

Video
VIDEO: Ako vyzerá Ivanka Trump na pláži? Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Od skončenia politickej kariéry sa obaja vrátili viacmenej ku svojim predchádzajúcim povinnostiam. Vzhľadom na príslušnosť k administratíve Donalda Trumpa, republikánskeho prezidenta, sa údajne musela rodina potýkať aj s istými problémami v ich vlastnom podnikaní a pôsobení. Možno aj to by vraj mohol byť dôvod informácií, ktoré sa objavili ešte počas leta. Tie tvrdili, že sa Ivanka s manželom Jaredom od otca vzdialili a dôvodom má byť jeho rýpanie sa v minulosti a neustále atakovanie výsledkov prezidentských volieb, v ktorých ho porazil demokrat Joe Biden.

Ivanka Trump ešte ako začínajúca modelka v roku...
Ivanka Trump v roku 2005 po boku vtedajšieho...
+6Ivanka Trump (vpravo) na rodinnom zábere z roku...

Portál CNN odvolávajúc sa na svoj zdroj uviedol, že "neustále spomínanie na minulosť a Trumpova neschopnosť ísť ďalej“ prispeli k tomu, že sa jeho dcéra a zať od neho vzdialili.

Trump mal tiež začať spochybňovať Kushnerovu úlohu v jeho prezidentstve a jeho odkaz, čo neprispelo k tomu, aby sa situácia upokojila. Ivanka vraj zatúžila po normálnom živote svojej rodiny. „Zameriava sa na svoje deti a trávi čas s nimi, bodka,“ dodal zdroj citovaný ešte v lete. Zábery z uplynulého víkendu v Miami hovoria jasnou rečou – zjavne mal pravdu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #paparazzi #Miami #Jared Kushner #Donald Trump

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...