Princezná Charlene sa prihlásila fanúšikom a prekvapila! Nezvyčajnou pohľadnicou, tu je

Kráľovské rodiny v tomto čase želajú na sociálnych sieťach fanúšikom krásne sviatky, uverejňujú vianočné pozdravy.

22.12.2021 10:00
charlene Foto:
Princezná Charlene na archívnej snímke.
debata

Pred časom tak urobili aj princ William a Kate, ktorých tohtoročná pohľadnica naozaj prekvapila. A to isté možno povedať aj o vianočnom pozdrave kniežacej rodiny z Monaka, ktorú na svojom Instagrame zverejnila princezná Charlene. Čím je tento rok iná?

Tohtoročná verzia je špeciálna, keďže nejde o fotografiu, akou sa napríklad na sociálnej sieti prezentovali Charlene, Albert a ich dvojičky minulý rok.

Princezná Charlene (43), princ Albert (63) a ich deti boli na tohtoročnú pohľadnicu zachytení formou kresby pod vyzdobeným vianočným stromčekom v pestrých farbách a so sviatočným motívom na okraji pohľadnice. "Želám všetkým šťastné a bezpečné vianočné sviatky, s láskou Charlene, napísala k obrázku na Instagrame.

Monaco National Day Čítajte viac Princ Albert prehovoril: Opisuje zlý duševný stav Charlene, reaguje na správy o rakovine aj kríze v manželstve

Vzhľadom na pretrvávajúce zdravotné problémy Charlene nie je jasné, či bude rodina tráviť Vianoce spoločne. Princezná má za sebou ťažký rok a jej zdravie stále nie je v poriadku, pridružili sa aj psychické problémy a Charlene je podľa oficiálnych správ na klinike mimo Monaka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene #princ Albert

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...