Alžbeta II. každý rok obdaruje všetkých svojich zamestnancov! Na čo sa môžu tešiť?

Britská kráľovská rodina dodržiava celý rad tradícií. Jednou z nich je aj zvyk kráľovnej Alžbety II. obdarovať na Vianoce všetkých svojich 550 zamestnancov.

22.12.2021 14:00
Britain Royals Foto: ,
Kráľovná Alžbeta II. pred zasadnutím waleského parlamentu (Senedd) v Cardiffe.
debata

Každému človeku, ktorý pre ňu pracuje, odovzdáva počas sviatkov tradičný britský puding. Predtým ho objednávala v obchode Harrods alebo Fortnum & Mason, v posledných rokoch ho nakupuje v Tescu. Na svojom webe o tom píše denník Le Figaro.

Komtesa Sophie z Wessexu.
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+10Princezná Beatrice a jej manžel Edoardo Mapelli...

Ľudia, ktorí pre kráľovnú pracujú dlhšiu dobu, od nej navyše každoročne dostávajú vianočnú poukážku. Darček dostane všetci od najvyššie postaveného personálu, cez bežných zamestnancov až po tých, ktorí pomáhajú v kráľovskej domácnosti a záhradníkov.

Britain Royals Čítajte viac Horúca púšť, vojvodkyňa v kaki šatách, princ William s deťmi v šortkách - ich vianočná pohľadnica fakt prekvapí

Vlani ale kráľovná musela slávnostný ceremoniál odovzdávanie darov kvôli pandémii zrušiť. Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu v Británii, kde sa veľmi rýchlo šíri koronavírusový variant omikrón, je podľa denníka pravdepodobné, že oň zamestnanci prídu aj tento rok. Deväťdesiatpäťročná panovníčka sa z toho istého dôvodu už musela vzdať aj tradičnej predvianočnej návštevy členov rodiny.

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #Vianoce #kráľovná Alžbeta II.

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...