Aký dostala Julia Roberts zásnubný prsteň pred vyše 20-timi rokmi? Prekvapivo skromný

Julia Roberts a Danny Moder majú jedno z najstabilneších manželstiev Hollywoodu, ktoré už takmer 20 rokov úspešne držia mimo sveta médií.

25.12.2021 00:00
Julia Roberts Foto:
Herečka Julia Roberts.
debata

Pred oltár sa postavili 4. júla 2002 a z ich vzťahu pochádzajú tri ratolesti – 17-ročné dvojičky Hazel a Phinnaeus a 14-ročný Henry.

Ako píše magazín Hello! na svojej stránke, hoci v tom čase už patrila Robert medzi áčkové hviezdy Hollywoodu, nielen jej zásnuby, ale aj svadba boli skromnejšie a neniesli sa v pompéznom celebritnom duchu.

Od kameramana Dannyho Modera dostala zásnubný prsteň za 4 000 dolárov a z ich blízkych nikto ani len nevedel, že idú na svadbu Robertsovej až do momentu, než už boli na mieste jej konania.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Roberts (@juliaroberts)

Dvojica sa zosobášila na Robertsovej ranči v mexickom Taose. Hostia, ktorí na toto miesto dorazili, bolo ich asi 60, prišli v presvedčení, že sa bude oslavovať Deň nezávislosti. O to väčšie bolo potom ich prekvapenie, keď sa pred nimi ukázala herečka ako nevesta.

V čase, kedy sa Roberts a Moder prvý raz stretli, mali obaja iných partnerov. Julia Roberts žila s hercom Benjaminom Brattom, Danny Moder bol ženatý s Verou Steimbergovou. Ale oba vzťahy stroskotali a dvojica začala spolu randiť.

zväčšiť Julia Roberts a Benjamin Bratt na Oscaroch v... Foto: SHUTTERSTOCK
Julia Roberts a Benjamin Bratt Julia Roberts a Benjamin Bratt na Oscaroch v roku 2001.

Ako herečka priznala v rozhovoroch v minulosti, obaja riešili svoje vtedajšie vzťahy nezávisle od seba a počkali, ako to celé dopadne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julia Roberts

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...