Máme už vlastné životy, potvrdil Gregor Brzobohatý. Kráska Taťána o rozchode stále mlčí

Dosť bolo špekuláciám, už je to potvrdené z prvej ruky. Skladateľ a spevák Ondřej Brzobohatý potvrdil, že s manželkou Taťánou Kuchařovou už spolu nežijú.

23.12.2021 00:00
Taťána Gregor Kuchařová Foto:
Taťána Gregor Kuchařová a jej manžel, Ondřej Gregor Brzobohatý na premiére muzikálu Legenda menom Holmes.
debata

Talentovaný syn zosnulého herca Radoslava Brzobohatého a slovenskej herečky Hany Gregorovej vyšiel s pravdou von. V relácii Showtime televízie Prima uviedol: „Máme už vlastné životy. Od augusta žijeme každý viacmenej sám,“ komentoval 38-ročný Gregor Brzobohatý. Jeho ešte stále manželka, niekdajšia Miss World Taťána Kuchařová, však stále mlčí a k súkromiu sa nevyjadruje.

Reči o tom, že v manželstve dvojice prominentov to škrípe, sa však šírili už nejaký ten piatok. Dokonca sa špekuluje aj o tom, že sa hudobník stretáva s inou ženou. Každopádne, posledné mesiace kedysi zamilovaní partneri naozaj trávili sólo. Či už sa to týkalo spoločenských podujatí alebo záberov na sociálnych sieťach.

Taťána Gregor Brzobohatá, Ondřej Gregor Brzobohatý Čítajte viac Koniec manželstva krásnej Kuchařovej a Brzobohatého? Spevák sa už vraj stretáva s inou

Dvojica spolu tvorila pár osem rokov, pričom päť z toho sú manželia. Plavovláska Kuchařová, ktorá sa angažuje v množstve charitatívnych projektov, mala už pred týmto manželstvom niekoľko medializovaných vzťahov. Jej partnerom bol model Lane Carlson či pražský komunálny politik Milan Richter.

Rok 2021 bol však rokom rozchodov niekoľkých známych párov na oboch stranách česko-slovenskej hranice. Napríklad len nedávno potvrdil koniec dlhoročného manželstva moderátor a bývalý športovec Roman Šebrle. Rozišla sa tiež napríklad speváčka Daniela Nízlová a futbalista Stanislav Lobotka, za hranicami zase pozornosť pútal rozchod speváčky Jennifer Lopezovej s Alexom Rodriguezom, ktorého veľmi rýchlo nahradil herec Ben Affleck. Ten sa stihol v roku 2021, hneď na jeho začiatku, rozísť s krásnou Anou De Armasovou.

Video
VIDEO: Jennifer Lopez so staronovým partnerom Benom Affleckom. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Taťána Kuchařová #Ondřej Brzobohatý

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...