Manžel princeznej Anny mal pozitívny test, kráľovná zostane na Vianoce bez dcéry

Britská princezná Anna aj jej manžel Timothy Lawrence sú v izolácii po tom, ako mal Lawrence pozitívny test na koronavírus. Informovala o tom v stredu na svojej webovej stránke stanice Sky News.

23.12.2021 06:05
Britain Royals Foto: ,
Britská princezná Anne na archívnom zábere z novembra 2021.
debata

Britská kráľovná Alžbeta II. tak podľa správy strávi Vianoce bez svojej dcéry Anny (71). Tá by spolu s Lawrenceom (66) mala zostať v izolácii vo svojom sídle Gatcombe Park v grófstve Gloucestershire na západe Anglicka, píše Sky News.

Kráľovná Alžbeta II. strávi tohtoročné Vianoce na Windsorskom hrade, a nie vo svojom sídle Sandringham na východe Anglicka, kam mala vo zvyku zvyčajne pred vianočnými sviatkami odcestovať.

Britain Royals Čítajte viac Alžbeta II. každý rok obdaruje všetkých svojich zamestnancov! Na čo sa môžu tešiť?

Kráľovná podľa zdroja z prostredia Buckinghamského paláca toto rozhodnutie prijala po dôkladnom zvážení a z preventívnych dôvodov v čase, keď sa v Británii rýchlo šíri nový variant koronavírusu omikron. Minulý týždeň kráľovná z preventívnych dôvodov zrušila predvianočný obed s rodinou.

Pre 95-ročnú Alžbetu II. to budú prvé vianočné sviatky v role panovníčky bez svojho manžela princa Philipa, ktorý zomrel 9. apríla tohto roka. Manželmi boli od roku 1947 a Alžbeta II. sa vlády ujala v roku 1952.

APTOPIX Britain Royals Coronation Street Čítajte viac Prekvapivé rozhodnutie, tieto Vianoce budú iné: Aj kráľovnú Alžbetu straší omikron!

Členovia britskej kráľovskej rodiny zvyčajne trávia vianočné sviatky vo svojom vidieckom sídle Sandringham v grófstve Norfolk. Na Štedrý deň sa obdarúvajú darčekmi a na Prvý sviatok vianočný sa zúčastňujú na bohoslužbe v miestnom kostole.

debata chyba
Viac na túto tému: #manžel #kráľovná Alžbeta II. #koronavírus #Princezná Anne

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...