Mať skutočných priateľov? Pre Madonnu nemožné, hovorí jej niekdajšia kamarátka

Kedysi boli verné a nerozlučné priateľky, dokonca sa špekulovalo o tom, že mali spolu románik. Potom sa však vzťah speváčky Madonny a komičky Sandry Bernhardovej rozpadol. Druhá z kamarátskeho páru nedávno prezradila svoj vlastný pohľad, prečo.

27.12.2021 00:00
98376852 Foto:
Speváčka Madonna (vľavo) a herečka a komička Sandra Bernhard počas návštevy talk-šou Davida Lettermana v roku 1988.
debata

"„Naozaj sa mi nepáčila taká úroveň zviditeľnenia a neustála potreba ju spracovaváť,“ povedala Sandra o svojom priateľstve s Madonnou v podcaste Hot Takes & Deep Dives. Podľa nej sa však v čase, keď sa s popovou kráľovnou kamarátili (koniec 80-tych a začiatok 90-tych rokov), vždy snažili o to, aby ich vzťah bol čo najreálnejší a najúprimnejší.

„To, čo som sa snažila vniesť do nášho priateľstva, bolo: ‚Som naozaj tvoja priateľka, nie som len niekto, kto tadiaľto prechádza‘,“ opísala svoje pocity 66-ročná herečka a komička. Doplnila tiež, že si myslí, že v čase intenzívneho kontaktu mali s Madonnou skutočné priateľstvo. „Ale pre niekoho ako ona je to ťažké. V skutočnosti nechce okolo seba niekoho, kto príliš odráža to, kým je. Preto jej vzťahy jednoducho nevydržia,“ vysvetlila Sandra Bernhard.

zväčšiť Speváčka Madonna (vpravo) a herečka a komička... Foto: SHUTTERSTOCK
pjimage Speváčka Madonna (vpravo) a herečka a komička Sandra Bernhard v súčasnosti.

Diváci ju mohli naposledy vidieť v úlohe zdravotnej sestry v seriáli Pose, ktorý sa dejovo odohráva práve v časoch jej kamarátstva s Madonnou, ale tiež obdobia, keď speváčka bola na absolútnom vrchole. V New Yorku totiž prekvitala scéna tzv. verejných „bálov“, kde sa ľudia z rozličných minoritných komunít a zástupcovia sexuálnych menšín stretávali v kluboch a súťažili o trofeje tancom nazývanom „vogueing“ či kostýmami.

Speváčka Madonna vydala v tom čase hit Vogue, ktorý priniesol pozornosť na túto alternatívnu newyorskú scénu a urobila z nej mainstream.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Madonna #kamarátka #zivot #spomienka

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...