Jen a Ben, zaľúbená Adele aj Rita, koho stretla v roku 2021 láska? Tieto slávne páry sa dali dokopy

Napriek tomu, že mnoho z nás hodnotí rok 2021 ako náročný - aj pre stále pretrvávajúcu pandémiu, v láske bol určite žičlivý. Aj čo sa týka hviezd šoubiznisu. Počas uplynulých dvanásť mesiacov sa "zrodilo" niekoľko nových párov. Niektoré dvojice pôsobia doslova ako z romantickej knihy.

25.12.2021 00:00
Celtics Lakers Basketball Foto: ,
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner Ben Affleck na zápase NBA medzi Los Angeles Lakers a Boston Celtics v Los Angeles.
debata

Napriek tomu, že mnoho z nás hodnotí rok 2021 ako náročný – aj pre stále pretrvávajúcu pandémiu, v láske bol určite žičlivý. Aj čo sa týka hviezd šoubiznisu. Počas uplynulých dvanásť mesiacov sa „zrodilo“ niekoľko nových párov. Niektoré dvojice pôsobia doslova ako z romantickej kni­hy.

Azda najväčší ošiaľ vyvolali správy o tom, že sa k sebe po bezmála dvadsaťročnej pauze vrátila speváčka Jennifer Lopez a herec Ben Affleck. Stalo sa tak relatívne krátko po rozpade ich predchádzajúcich vzťahov a od prvého momentu, čo sa informácie potvrdili, sa strhol hotový lov na ich spoločné zábery. Podotknúť treba, že dvojica sa naozaj neostýchala.

Travis Barker prišiel aj s partnerkou Kourtney...
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner...
+12Režisér Taika Waititi a speváčka Rita Ora...

Affleck vzal Lopezovú na veľkú premiéru do Benátok, sprevádzal ju na dovolenke či pri povinnostiach s deťmi, ona zase jeho pri podpore jeho vlastných projektov. Obaja majú za sebou niekoľko nevydarených vzťahov (alebo manželstiev, Lopez 3 a Affleck 1), ich spoločné zábery a videá však budia nádej, že by to práve im dvom mohlo vyjsť.

Ako tvrdia zdroje z ich okolia, nahráva tomu aj fakt, že obaja už majú deti v tínedžerskom veku a sú zrelé pevnými nohami na zemi stojace osobnosti. Tak uvidíme, isté je, že rok 2021 bol k Lopezovej a Affleckovi štedrý.

Video
VIDEO: Jennifer a Ben pristihnutí pri bozku.

V šoubiznise, aj tom hudobnom, vzniklo aj niekoľko ďalších ostrosledovaných vzťahov. Pokračujte na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Lopez #Jason Sudeikis #Ben Affleck #Rita Ora #Adele #pár #šoubiznis #bilancia #2021 #Prehľad roka 2021

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...