Ďalšia žena viní 'pána Božského' zo sexuálneho útoku. Vraj jej hrozil, že ju zničí!

Newyorská hudobníčka vo štvrtok obvinila herca Chrisa Notha, ktorý sa preslávil ako pán Božský v seriáli Sex v meste, že ju pred 20 rokmi sexuálne napadol a pohrozil jej zničením kariéry, pokiaľ sa o stretnutí niekomu zmieni. Informuje o tom agentúra Reuters.

25.12.2021 00:00
Sexual Misconduct Chris Noth Foto: ,
Herec Chris Noth na archívnom zábere z roku 2018.
debata

Speváčka a textárka Lisa Gentile obvinenia proti Nothovi vzniesla po tom, čo časopis The Hollywood Reporter 16. decembra zverejnil článok o dvoch ženách, ktoré tvrdia, že ich Noth v roku 2004 a 2015 sexuálne zneužil. Skutočné mená týchto žien denník nezverejnil.

Noth spomínané obvinenia označil za úplne nepravdivé. Jeho zástupcovia sa ku komentárom Gentileovej, ktorá hovorila na virtuálnej tlačovej konferencii s advokátkou Gloriou Allredovou, nevyjadrili.

Gentile uviedla, že sa s Nothom spoznala v roku 1998 v newyorskej reštaurácii, ktorú obaja navštevovali. Jedného večera v roku 2002 jej ponúkol odvoz domov a chcel sa pozrieť na jej byt. Speváčka tvrdí, že ju Noth pobozkal, pritiahol k sebe silou a začal jej siahať na prsia.

Sexual Misconduct Chris Noth Čítajte viac Pán Božský stráca jednu prácu za ďalšou! Na sexuálne obvinenia reaguje aj Carrie!

„Chytila som jeho ruky do svojich a snažila sa to zastaviť,“ uviedla Gentile. Dodala, že sa jej herec potom snažil tlačiť ruky k svojmu penisu. „Konečne sa mi ich podarilo odstrčiť, dostať sa z jeho zovretia a zakričať: Nie, toto nechcem,“ povedala. Podľa speváčky Noth naštvane odišiel a na druhý deň jej zavolal s tým, že jej „zničí kariéru“, pokiaľ sa o udalostiach z predchádzajúcej noci niekomu zmieni.

Noth po prvých dvoch obvineniach zo sexuálneho napadnutia publikovaných časopisom The Hollywood Reporter uviedol, že „tieto príbehy mohli byť z obdobia pred 30 rokmi alebo 30 dňami – nie vždy znamená nie – to je hranica, ktorú som neprekročil“. Herec zároveň uviedol, že je ťažké sa „nepozastaviť nad načasovaním“ článku. Zrejme tak odkazoval na nedávnu premiéru seriálu A ako to bolo ďalej… (And Just Like That…), ktorý je pokračovaním Sexu v meste.

NY Premiere of HBO's "And Just Like That" Čítajte viac Jednu vraj znásilnil bez kondómu, druhú zneužil pred zrkadlom: Pán Božský čelí drsným obvineniam

Jeho kolegyňa zo seriálu Sex v meste, herečky Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) a Kristin Davis (Charlotte) v pondelkovom vyhlásení na sociálnych sieťach uviedli, že ich obvinenia vznesené voči Nothovi hlboko zarmútili.

debata chyba
Viac na túto tému: #speváčka #Chris Noth #sexuálne napadnutie

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...