Nádherná! Vianočná pohľadnica Harryho a Meghan ukázala svetu dcérku Lilibet, ryšavý Archie je celý otec

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan vo štvrtok podvečer zverejnili prvú fotografiu svojej dcéry Lilibet, ktorá sa narodila v júni.

24.12.2021 11:56
debata (6)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

Snímku celej štvorčlennej rodiny, zhotovená tento rok v lete v ich kalifornskom dome, poslali Harry a Meghan ako vianočné prianie, uviedla spravodajská stanica BBC. Jej autorom je známy módny fotograf Alexi Lubomirski, ktorý tiež fotil zásnuby dvojice a na ktorého instagramovom profile sa tiež fotografia dá vidieť.

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu majú na fotografii džínsy, na Harryho lone sedí ich dvojročný syn Archie, ktorý má výraznú ryšavú farbu vlasov po otcovi. Zaujímavosťou pritom je, že aj Archie sa na fotografiách objavuje len veľmi výnimočne.

Britain Royals Čítajte viac So žiarivým úsmevom, perfektným účesom a vo vianočnom svetri: Tak zdobí stromček vojvodkyňa Kate!

„Tento rok, v roku 2021, sme privítali na svet našu dcéru Lilibet. Archie z nás urobil ‚mamu‘ a ‚otca‘ a Lili z nás urobila rodinu. Tešíme sa na rok 2022 a vaším menom sme prispeli niekoľkým organizáciám, ktoré ctia a chránia rodiny.(…) Šťastné sviatky a úspešný nový rok vám praje naša rodina!“ stojí v želaní poslanom prostredníctvom nadácie Archewell Foundation, ktorú pár založil.

Princ Harry je vnuk súčasnej britskej panovníčky Alžbety II. Pár sa vzdal svojej oficiálnej role v kráľovskej rodine a odsťahoval sa do Spojených štátov, odkiaľ Meghan Markle pochádza. Vzťah páru s britskou rodinou v poslednom roku negatívne ovplyvnil ich rozhovor pre médiá, v ktorom kritizovali správanie ľudí v Buckinghamskom paláci.

Video
VIDEO: Harry a Meghan na akcii v New Yorku. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #pohľadnica #vojvodkyňa Meghan #princ Archie #Lilibet

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...