Vianoce na pláži! Julia Roberts šla do plaviek a ukázala figúru, jej manžel má telo gréckej sochy

Už niekoľko dní pred Vianocami odletela oscarová hviezda Julia Roberts do Austrálie. Dôvodom je nakrúcanie jej najnovšieho projektu. Počas Vianoc si však užila aj chvíle voľna. Ako inak, na pláži.

28.12.2021 00:29
debata

Viac si pozrite vo videu

Video
VIDEO: Julia Roberts na pláži v ružových plavkách a jej vyšportovaný manžel Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Päťdesiatštyriročnú hollywoodsku hviezdu zachytili objektívy paparazzov na pobreží Gold Coast, kde sa objavila v spoločnosti celej svojej rodiny. Manžel Danny Moder, ale aj ich tri ratolesti si spoločne užívali more, slnečné počasie, spoločne sa smiali, debatovali, mama Roberts niečo vysvetľovala jednému zo synov a takto celá rodina strávili na slnečnej pláži niekoľko hodín.

Svetové médiá, ktoré priniesli zábery oscarovej herečky, samozrejme, nezabudli upozorniť ani na jej výbornú fyzickú formu. Päťdesiatnička oblečená v ostroružových jednodielnych plavkách predvádzala súmernú a udržiavanú postavu. Zaujali najmä štíhle dlhé nohy, bez štipky celulitídy. Keď však prišlo na debatu o forme, v tejto „konverzácii“ si vzal hlavné slovo Robertsovej manžel – známy americký kameraman Danny Moder.

zväčšiť Herečka Julia Roberts na pobreží Gold Coast... Foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
647996100 Herečka Julia Roberts na pobreží Gold Coast maskovaná rybárskym klobúkom, v šortkách a teniskách.

O dva roky mladší rodák z Los Angeles, ktorý naposledy zaujal prácou na filmovom projekte Seana Penna (a spoločne s dcérou Hazel zavítal v lete aj na filmový festival v Cannes), má naozaj dokonalú formu. Vyšportovaná figúra, ani gram tuku na tele, pevné svalstvo – Moder zjavne okrem talentovaného oka za kamerou miluje aj cvičenie a pravidelný tréning. A jeho manželka s ním trávi často chvíle aj v posilňovni či na pláži alebo pri džogingu.

647996100 Čítajte viac Oscarové hviezdy v civile - žiaden mejkap, ako obyčajné ženy! Spoznáte Juliu či Charlize?

Robertsovú s celou rodinou čaká v Austrálii niekoľko nasledujúcich týždňov. Film Ticket to paradise, ktorý tu vzniká, spojí herečku znovu s jej dlhoročným kolegom a kamarátom Georgom Clooneyom. Dvojica stvárňuje rozvedených manželov, ktorí sa vydávajú na cestu na Bali, aby ich vlastnej dcére zabránili urobiť rovnakú chybu ako spravili oni dvaja pred 25 rokmi – teda vrhli sa do manželstva.

Samotná Roberts sa do manželstva s Dannym Moderom „vrhla“ v roku 2002 a zdá sa, že to bolo dobré rozhodnutie. Dvojica vyzerá aj po bezmála dvoch dekádach spoločného manželského života veľmi šťastne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Austrália #plavky #forma #Julia Roberts #manžel

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...