Krásna Kaia Gerber už novú lásku neutají! S Butlerom ich načapali, leteli spoločne

Najprv len v rovine špekulácií boli správy o tom, že americká topmodelka a kráska Kaia Gerber má už náhradu za posledného priateľa, s ktorým sa rozišli ešte v novembri. Teraz už s novým milencom odletela na vianočnú dovolenku.

28.12.2021 00:00
2021 InStyle Awards Foto: ,
Kaia Gerber na podujatí InStyle Awards v Los Angeles.
debata

Dcéru supermodelky Cindy Crawfordovej zachytili objektívy aj kamery paparazzov počas uplynulého víkendu na známom letisku LAX v Los Angeles. Nebola však sama. Po jej boku sa objavil aj herec Austin Butler, zjavne nový partner 19-ročnej vysokej krásavice a hviezdy z titulných stránok.

Hoci o Butlerovi sa špekulovalo najprv ako o kamarátovi, zdá sa, že Kaia Gerber a on sú si omnoho bližší. Zdroje z okolia tiež tvrdia, že sa rozhodli stráviť spoločne vianočné sviatky a hoci vzťah nekomentovali, nakrútené zábery hovoria za všetko.

Video
VIDEO: Kaia Gerber a Austin Butler spoločne na letisku. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Butlera pritom len pred pár mesiacmi spájali s inou známou kráskou zo sveta módy (a filmu). Reč je o Lily-Rose Deppovej, dcére herca Johnnyho Deppa a jeho bývalej manželky Vanessy Paradisovej. Ich krátkemu romániku pritom predchádzal iný dlhý vzťah s ďalšou prominentnou dámou. Butler bol niekoľko rokov partnerom herečky Vanessy Hudgensovej.

kaia gerber Čítajte viac Prekvapivý rozchod a teraz? Krásna Gerber aj jej ex Elordi už znovu randia... kto sú nové objavy?

Zoznam prominentných partnerov má však pomerne dlhý aj spomenutá Kaia Gerber. Veď konieckoncov sa len pred pár týždňami rozišla s hercom Jacobom Elordim, hrdinom seriálového hitu Eufória či niekoľkých romantických filmov z produkcie Netflixu. Predtým randila tiež napríklad s hercom a komikom Petom Davidsonom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Kaia Gerber #Austin Butler

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...