Bagárová, Nízlová s Lobotkom či Marcel Forgáč: Toto sú rozchody roka 2021!

Niekde sa láska začala, inde vrcholila svadbou či príchodom bábätka. Ale rok 2021 priniesol vo svete šoubiznisu aj niekoľko kľúčových rozchodov. Niekde prekvapivých, inde možno tak trošku očakávaných.

28.12.2021 12:00
Speváčka Monika Bagárová debutovala na... Foto:
Speváčka Monika Bagárová s Makhmudom Muradovom. Rozišli sa po niekoľkých rokoch.
debata (2)

Začať môžeme od konca, lebo iba pred pár dňami, v čase rodinnej pohody vianočných sviatkov, sa objavila v médiách prekvapivá správa. So svojím partnerom a otcom dcéry Rumie sa rozišla speváčka a porotkyňa šou Superstar Monika Bagárová.

„Niekedy vám v živote nevyjdú veci tak, ako by ste si priali – aj napriek tomu, že ste bojovali do poslednej chvíle. Myslím, že je fér Vám povedať, že už nie sme rodina. Je to vec, ktorá bolí a nie je jednoduché o nej hovoriť. Nikdy pre mňa nebolo nič viac, než láska a rodina. Priznávam otvorene, že potrebujem čas na to, dať sa dohromady a preto som sa rozhodla, že sa teraz na chvíľu vyparím z internetového sveta a budem sa plne venovať sebe a svojej Ruminke, ktorá je zmysel môjho života,“ informovala na sociálnej sieti Instagram Bagárová.

Taťána Gregor Brzobohatá a  Ondřej Gregor...
Bývalý olympionik a moderátor Roman Šebrle a...
+14Posledný záber paparazzov herečky Eizy...

Jej rozchod s Makmutom Muradovom však nebol jediným v „česko-slovenskom“ šoubiznise, ktorý poriadne prekvapil. Len pár týždňov pred ňou sa rozpadol vzťah speváčky Daniely Nízlovej a futbalistu Stanislava Lobotku, ktorí spoločne tiež už vychovávali dcéru Lindu. Dvojica pritom trávila väčšiu časť roka v talianskom Neapole, kde Lobotka hrával. Teraz je Nízlová späť na Slovensku.

Azda ešte väčší šok však spôsobila správa o tom, že po troch dekádach spoločného života si dáva zbohom známy slovenský moderátor Marcel Forgáč a jeho manželka Andrea. Ako prezradil Forgáč pre slovenské médiá, definitívnu bodku sa za ich vzťahom rozhodla dať práve manželka.

zväčšiť Marcel Forgáč a jeho manželka Adriana v roku 2019. Foto: Profimedia
marcel forgáč Marcel Forgáč a jeho manželka Adriana v roku 2019.

Bilancia konca vzťahov je v súperení Česka a Slovenska 3:2 v prospech Čechov. Alebo v tomto prípade možno lepšie povedať, že v ich neprospech. V šoubiznise za riekou Moravou sa totiž rozišiel aj moderátor Roman Šebrle s manželkou Evou, ktorých vzťah končí po dvoch dekádach. Oddelené životy potvrdil médiám aj hudobník Ondřej Gregor Brzobohatý, ktorého manželkou je modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová. Bezdetná dvojica však pravdepodobne čoskoro požiada o rozvod.

Zahraničným prominentom sa však tiež „trampoty“ v láske v nevyhli. Dokonca také, ktoré viedli až k rozchodu. Najsledovanejším rozchodom bol… pokračujte na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #koniec #Jennifer Lopez #Monika Bagárová #Daniela Nízlová #bilancovanie #Roman Šebrle #rok 2021 #mall.tv #Prehľad roka 2021

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...