Takto vyzerá čerstvý päťdesiatnik? Jared Leto je prírodný úkaz a fanúšikovia sú hotoví...

Zmluva s diablom na večnú mladosť? Možno to znie pritiahnuté za vlasy, ale v prípade herca Jareda Leta vlastne jedna z možností, čo poviete?

29.12.2021 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JARED LETO (@jaredleto)

Hollywoodsky herec a držiteľ Oscara je dlhé roky známy svojím mladistvým vzhľadom a ukážkovou fyzickou formou. Keď však pred pár dňami zverejnil nový záber na Instagrame, reakcie fanúšikov ho doslova zvalcovali. Leto oslávil 26. decembra okrúhle päťdesiate narodeniny – na fotografii, kde sedí hore bez, v ruke drží tanier s kúskom torty a na perách má zaschnutú červenú tekutinu, však len málokto vidí päťdesiatnika.

Niekto by mohol povedať, že to budú nejaké dobré internetové filtre, ktoré s takým nasadením používajú aj mnohé slovenské celebrity. Lenže v prípade Jareda Leta existujú jasné dôkazy, že rozdiel medzi jeho zábermi na sociálnych sieťach a fotografiami z filmových premiér či paparazzovských záberov je priam minimimálny.

Herec Jared Leto.
Herečka Salma Hayek Pinault a jej kolega Jared...
+7Herec Jared Leto nechýbal na filmovej premiére,...

Americký umelec, ktorý sa okrem herectva venuje aj spevu, je skutočne fascinujúcim príkladom toho, ako sa dá bojovať s pribúdajúcim vekom, pričom zároveň nemá strach podstúpiť výrazné fyzické premeny pre svoje filmové úlohy. To, konieckoncov, urobil napríklad aj v prípade role Jokera vo filme Sebevražedný oddiel, pred pár rokmi pre rolu narkomana v dráme Requiem za sen a naposledy ako člen rodiny Gucciovcov vo filme Klan Gucci.

Na záberoch z uplynulých mesiacov si môžete pozrieť fotografie dnes už päťdesiatnika Leta a inšpirovať sa… Alebo len ticho závidieť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #zmluva #mladosť #Päťdesiat #Jared Leto #jubileá hviezd

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...