Výnimočný moment! Britney so snúbencom si užívali voľné chvíle s jej synmi

Veľmi zriedkavo sa speváčka Britney Spears ukazovala na verejnosti so svojimi dvoma synmi. Ešte výnimočnejšie sú chvíle, keď sa ku nim pridal jej snúbenec Sam Asghari. Teraz spravila popová diva výnimku.

30.12.2021 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Na svojom profile na Instagrame zverejnila 40-ročná hviezda video, na ktorom ju vidieť v spoločnosti Asghariho, ale aj synov Jadena a Seana. Pätnásťročný Jayden a o rok starší Sean sa so svojou slávnou mamou a urasteným fitness trénerom a modelom vybrali do sveta Flutter – interaktívneho umeleckého zážitku, ktorý je k dispozícii v Los Angeles. Celá „rodina“ si užila spoločnú zábavu v tmavej miestnosti, ktorú presvetľovali lasery a zážitkové osvetlenie.

„Toto je veľmi dobre premyslené, veľmi umelecké,“ komentuje Britney Spears vo zverejnenom videu. „Takže takto nejako vyzerá vaša izba u otca doma,“ opýtala sa následne. „Dobrodružstvá s deťmi sú fakt zábava,“ doplnila ešte blondínka vo videu.

zväčšiť Britney Spears sa takto objavila so synmi na... Foto: SHUTTERSTOCK
britney2013 Britney Spears sa takto objavila so synmi na verejnosti v roku 2013.

Paparazzovia pritom len pár dní pred Vianocami zastavili na ulici Asghariho, ktorý si to mieril do fitka a na otázku, aké sviatočné plány má so Spearsovou, bola jeho odpoveď celkom prekvapivá. „Budeme robiť deti. Pustíme sa s nasadením do toho,“ vtipkoval Asghari.

Nie je však žiadne tajomstvo, že Spears túži po ďalšom dieťati. Kým bola v poručníckej starostlivosti, nemala to dovolené. Po tom, čo súd ukončil opatrovníctvo nad Spearsovou a dal jej „slobodu“ je však už jasné, že sa speváčka môže pustiť do plnenia svojich snov. Ktohovie, možno o pár mesiacov pribudne k Seanovi a Jaydenovi aj ďalší potomok.

Speváčka Britney Spears na zábere z roku 1999.
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
+13Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2002,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Instagram #Britney Spears #Sam Asghari

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....