Emma Watson sa zaľúbila do kolegu z Harryho Pottera: Kedy sa to stalo? Takto to opisuje!

Aj napriek tomu, že veľkú časť detstva a dospievania trávili na filmovom pľaci, hrdinom ságy o Harrym Potterovi sa nevyhli ani také bežné udalosti ako sú detské lásky. Herečka Emma Watson, predstaviteľka Hermiony, nedávno prehovorila o tej svojej.

30.12.2021 00:00
Britain Earthshot Prize Awards Foto: ,
Herečka Emma Watson na vyhlásení cien Earthshot Prize Awards Ceremony v kreácii Harris Reed.
debata

Britskú hviezdu, ktorá bola súčasťou filmovej ságy od jej štartu až po koniec, však nezaujal ani jeden z jej hlavných kolegov, herec Daniel Radcliffe (Harry Potter) či Rupert Grint (Ron Weasley). Ako to už často u dievčat a žien býva, zahľadela sa do zlého chlapca. Teda „zlého“ aspoň v prípade potterovského príbehu. Reč je totiž o hercovi Tomovi Feltonovi, ktorý v príbehu stvárnil Draka Malfoya.

„Vošla som do miestnosti, kde sme mali doučovanie. Úlohou, ktorú nám zadali, bolo nakresliť, ako si myslíme, že vyzerá Boh, a Tom nakreslil dievča na skateboarde s čapicou nasadenou šiltom vzad. A ja jednoducho neviem, ako to povedať – práve v tom momente som sa do neho zamilovala,“ povedala Emma Watson v programe Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts – špeciáli televízie HBO, ktorý vznikol pri príležitosti 20. výročia nakrúcania Harryho Pottera.

zväčšiť Tom Felton, Emma Watson, Daniel Radcliffe a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Emma Watson, Daniel Radcliffe a Rupert Grint na priemére filmu Harry Potter a Dary Smrti - 2.a Tom Felton, Emma Watson, Daniel Radcliffe a Rupert Grint na premiére filmu Harry Potter a Dary Smrti - 2.

„Zvykla som každý deň prísť k zoznamu hercov na pľaci a hľadala som jeho číslo na zozname, bolo to číslo sedem. Ak bolo jeho meno na zozname, bol to mimoriadne vzrušujúci deň,“ pokračovala Emma. "Bol o tri roky starší ako ja, a tak preňho to bolo asi ako: ‚Si ako moja malá sestra‘,“ opísala svoje zážitky detskej zamilovanosti herečka.

Dvojica však nikdy spolu nerandila. Ako prezradili hlavní hrdinovia populárnej dobrodružnej ságy, celé roky na potterovskom pľaci bol medzi nimi skôr kamarátsky vzťah, pričom Felton držal na svojou mladšou kolegyňou ochrannú ruku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Emma Watson #nakrúcanie #Harry Potter #Tom Felton

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...