V plnom nasadení! Clooney nakrúca v Austrálii, ale počkať... kde je krásna Amal?

Jeho hviezdnu kolegyňu Juliu Robertsovú sledovali paparazzovia počas uplynulého víkendu na austrálskej pláži, herec George Clooney sa však tiež ocitol v ich hľadáčiku.

30.12.2021 11:00
debata
Video
VIDEO: George Clooney na nakrúcaní v Austrálii. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Dvojicu k protinožcom prilákal nový projekt – Robertsová s Clooneym tu budú totiž nakrúcať filmovú komédiu pod názvom Ticket to paradise, v ktorej stvárňujú bývalých manželov. Rozvedení expartneri sa vydávajú spoločne na cestu na Bali, aby zabránili ich dospelej dcére urobiť chybu zbrklou svadbou. To má priniesť množstvo humorných, ale aj emotívne naplnených situácií.

Šesťdesiatnika Clooneyho zachytili objektívy v utorok 28. decembra, ako s niekoľkými členmi štábu mieri na pľac. Držiteľ Oscara pôsobil uvoľnene a živo konverzoval so svojou spoločnosťou.

647996100 Čítajte viac Vianoce na pláži! Julia Roberts šla do plaviek a ukázala figúru, jej manžel má telo gréckej sochy

Fešného herca čaká v Austrálii niekoľko týždňov nakrúcania, no nie je jasné, či v jeho prípade sa udialo to isté, ako v prípade Robertsovej – teda, či s ním pricestovala celá rodina. Zatiaľ sa reportérom podarilo zachytiť iba hollywoodskeho herca sólo.

Herečka Julia Roberts je naopak na opačnej pologuli v spoločnosti manžela Dannyho Modera a ich troch detí. Zábery z pláže, na ktorých Roberts predviedla ukážkovú figúru v ružových plavkách a jej manžel vyšportované torzo, obleteli svet už pred pár dňami. Viac si môžete pozrieť aj v našom druhom videu nižšie.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Austrália #nakrúcanie #George Clooney #Julia Roberts

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...