Zima v Prahe filmovému Thorovi vadí, ale... Sneh a mráz v Rakúsku si poriadne užíva

Herec Chris Hemsworth s celou rodinou dovolenkuje v susednom Rakúsku.

31.12.2021 00:00
Hemsworth Foto:
Chris Hemswort.
debata

Austrálsky herec Chris Hemsworth už niekoľko týždňov nakrúca v Čechách pokračovania filmu streamovacej služby Netflix, ktoré zatiaľ nesie názov Extraction 2. Spolu s ním do českej metropoly prišli aj jeho manželka, herečka Elsa Pataky a ich tri ratolesti – dcéra India (9) a dvojičky Sasha (7) a Tristan.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Slávna rodinka filmového Thora si však z Prahy „odskočila“ do Rakúska, aby si tu všetci spoločne vychutnali zimu a poriadnu lyžovačku. Ako uvádza rakúsky portál kurier.at, Chris Hemsworth sa lyžuje na bohato zasnežených svahoch v zimnom stredisku Lech am Arlberg. Herec aj jeho manželka sa už pochválili niekoľkými videami aj zábermi z rodinnej dovolenky na svojich Instagramoch.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

K rodine sa už pridal aj hercov mladší brat, Liam Hemsworth, dokonca do Rakúska priletela aj jeho krásna partnerka, modelka Gabriella Brooks. Tá sa po jeho boku začala objavovať po rozchode s manželkou, speváčkou a herečkou Miley Cyrusovou.

Australia Film Mad Max Čítajte viac Koniec idylky v Prahe! Filmový Thor priznal, že mali radšej zostať v Sydney. Nakrúcať v Čechách má ešte 4 mesiace

Pred časom Chris Hemsworth v relácii Today, ktorej sa zúčastnil online z Prahy, rozhodnutie presunúť nakrúcanie z Austrálie do Čiech oľutoval. „Pôvodne sa mal film natáčať v Sydney, ale bolo to zložité pre protipandemické opatrenia a tak sme sa presunuli do Prahy,“ vysvetlil. Ale situácia v Česku ho znepokojuje: „Prípady Covid-u tu nekontrolovateľne narastajú a tak si teraz myslíme, že by možno bolo lepšie zostať v Austrálii, ale nebolo to moje rozhodnutie.“ Ako ešte dodal vo videu zverejnenom na Instagrame, hercov na pľaci zaskočila aj veľká zima. Nakrúcanie filmu by malo trvať do marca až apríla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rakúsko #Chris Hemsworth

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...