Dakota Johnson priznáva: V piatok večer si zvyknem povedať, že by som to mala poriadne roztočiť, ale...

Herečka Dakota Johnson a frontman kapely Coldplay, Chris Martin, tvoria pár od roku 2017 a úspešne ho držia mimo sveta médií.

02.01.2022 00:00
Italy Venice Film Festival 2021 The Lost... Foto: ,
Herečka Dakota Johnson v kreácii z dielne Gucci.
debata

Dvojica sa zámerne vyhýba spoločnému pózovaniu na červených kobercoch, krásnu dcéru herečky Melanie Griffithovej je pred objektívmi vídať zväčša samú.

Ako dcéra hereckej dvojice, Melanie Griffithovej (64) a Dona Johnsona (72), vyrastala v hollywoodskom svete a naučila sa dobre chrániť si svoje súkromné ​​šťastie. Neukazuje ho na sociálnych sieťach. Predsa len, o živote so spevákom a niekdajším manželom Gwyneth Paltrowovej čo-to porozprávala v rozhovore pre magazín Elle.

dakota Čítajte viac Ako si vďaka maskare vyčariť nádherné riasy? Tu je tip od slávnej Dakoty Johnsonovej

Pred rokom herečka predala svoj dom v kaňone Topanga a spolu s Chrisom Martinom sa presťahovala do úplne nového vysnívaného domu v Malibu. „Sme spolu už dosť dlho a občas si zájdeme von, ale obaja pracujeme naozaj veľa a tak si oveľa viac užívame, keď sme doma. Urobíme si pohodlie a užívame si súkromie,“ opísala herečka.

Pokiaľ ide o divoké hollywoodske večierky, Dakota Johnson má jasnú odpoveď. „Väčšina večierkov býva u nás doma.“ Ale po dlhom období nakrúcania sa herečka z filmu Päťdesiat odtieňov sivej radšej cez víkend „zloží“ na pohovku, než by mierila na večierok či do spoločnosti. „Niekedy si hovorím: 'Je piatok večer a mala by som to poriadne roztočiť. Ale keď som tak tvrdo pracovala, napĺňa ma len tak ležať na pohovke so šálkou čaju pri pozeraní televízora.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dakota Johnson #Chris Martin

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...