Kate zvolila na novoročný pozdrav look, ktorým očarila Jamesa Bonda aj celý svet

Vojvodkyňa Catherine (39) a princ William (39) nemôžu vyzerať šťastnejšie!

01.01.2022 11:48
Britain No Time To Die World Premiere Foto: ,
Vojvodkyňa Kate a jej manžel, princ William na premiére novej bondovky. Kate vyzerala úchvatne v zlatých šatách od Jenny Packhamovej.
debata (5)

Nový rok sa niesol aj v znamení ich pozdravu, ktorý zverejnili na svojom oficiálnom instagramovom účte, ktorý sleduje vyše 13 miliónov ľudí.

Spokojný pár sa prihovoril fanúšikom iba stručnou vetou: „Všetkým želáme šťastný Nový rok.“ Fotografia zobrazuje vojvodu a vojvodkyňu z Cambridge na zadnom sedadle auta, keď sa spoločne vezú na svetovú premiéru filmu o Jamesovi Bondovi. Kate drží manžela pevne za ruku a radosť zalieva obe slávne tváre. Fotografia sa nesie v radostnom a sviatočnom znamení.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate sa zhovára s hercom Danielom... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain No Time To Die World Premiere Vojvodkyňa Kate sa zhovára s hercom Danielom Craigom na premiére filmu Nie je čas zomrieť.

Kate sa v septembri, počas spomínanej premiéry filmu Nie je čas zomrieť, stala najžiarivejšou hviezdou podujatia. Mohli za to v značnej miere aj šaty so zlatou výšivkou od Jenny Packhamovej, vďaka ktorým ju na mnohých portáloch opisovali slovami „bohyňa v zlate“.

Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých...
Herec Daniel Craig na premiére bondovky Nie je...
+26Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton.

Trojnásobná mama počas stretnutia s hercami filmu očarila aj Daniela Craiga, ktorý jej zložil kompliment okamžite, ako sa pred neho postavila a podala mu ruku. "Vyzeráte tak šťastne a nádherne,“ vypadlo podľa pozorovateľov z 53-ročného Craiga počas slávnostného večera.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....