Naomi Campbell je na zábery dcérky skúpa! Výnimočné foto ponúkla fanúšikom na Nový rok

Zo slávnej modelky je už pár mesiacov šťastná mama malej dcérky.

02.01.2022 10:58
Naomi Campbell Foto:
Naomi Campbell.
debata

Išlo o jedno z najväčších prekvapení roka – v máji 2021 Naomi Campbell svetu prostredníctvom Instagramu oznámila, že sa stala mamou. Na fotografie svojej dcérky je slávna krásna naozaj skúpa a fanúšikom ich neponúka.

Na Instagrame modelky bola doposiaľ len jediná fotka jej dcérky, konkrétne jej malých nožičiek, ktorú zverejnila v máji. Aktuálne tak urobila opäť, na Nový rok fanúšikom ponúkla záber dcérky, ale išlo opäť len o fotografiu jej nožičiek v plyšových papučkách (preklikať šipkou).

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Campbell (@naomi)

Záhadou stále zostáva, či Naomi Campbell dcérku porodila, alebo si ju adoptovala či jej ju vynosila náhradná matka. Nič sa nevie ani o otcovi dieťaťa, stráženým tajomstvom je aj meno dievčatka.

Naomi Campbell Čítajte viac S kým vychováva Naomi Campbell svoju dcérku?

Pred časom Campbell na margo svojho bábätka pre reláciu BBC s názvom „HARDtalk“ povedala: "Myslím si, že mám dieťa snov. Je úžasná. Je už taká nezávislá. Veľmi bystrá, pozorná. Spí dvanásť hodín. Dobré dievčatko,“ nadchýnala sa. "Považujem sa za skutočne šťastnú,“ dodala. Ako ešte prezradila, zo svojej dcérky chce vychovať silnú a nezávislú ženu a vštepiť jej rodinné hodnoty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...