Olivia Wilde po boku mladšieho Harryho Stylesa: Som šťastnejšia než kedykoľvek predtým

V roku 2020 sa rozpadol vzťah Olivie Wilde a Jasona Sudeikisa, ktorí spoločne vychovávali dve deti , 7-ročného syna a 5-ročnú dcérku.

03.01.2022 00:00
wilde Foto:
Olivia Wilde.
debata

.

37-ročná herečka prežila 9 rokov po boku Sudeikisa, keď jej do cesty vstúpil o čosi mladší spevák Harry Styles (27). Olivia Wilde v rozhovore pre „Vogue“ vysvetlila, prečo nereaguje na titulky o svojom milostnom živote v bulvárnych médiách.

2019 Čítajte viac Nahnevaný, ohrdnutý, sklamaný? Sudeikis vraj nevie prehltnúť nový vzťah bývalky

Na otázku o negatívnych správach na margo rozpadu jej vzťahu so Sudeikisom a láske k mladšiemu spevákovi, ktorá sa rozhorela počas spolupráce na filme „Don't Worry Darling“ herečka povedala: „Je veľmi lákavé opravovať správy o falošnom príbehu,“ povedal Wilde. V posledných rokoch sa však naučila, že toto úsilie môže byť toxické pre vlastné šťastie. „Keď si človek uvedomuje, že je naozaj šťastný, nezáleží na tom, čo si o ňom myslia cudzí ľudia. Všetko, na čom ti záleží, je to, čo je skutočné a koho naozaj miluješ,“ dodala.

Olivia Wilde a Harry Styles. Čítajte viac Okolo novej romance je v Hollywoode horúco! Vymenila Wilde otca svojich detí za zajačika Stylesa?

Vyhnúť sa opravovaniu názorov cudzích ľudí je podľa nej správna cesta. „Som šťastnejšia ako kedykoľvek predtým. A som zdravšia ako kedykoľvek predtým a je to jednoducho úžasné sa takto cítiť,“ prezradila v rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...