Emma Čaputová, zaľúbený Prachař či zrútený Delon lákali... no najčítanejšia je ONA - najkrajšia slovenská herečka!

Hoci už odštartoval nový rok, ešte jedno obzretie sa do toho starého si neodpustíme. Čo ste čítali najviac v rubrike Koktail za uplynulých 365 dní? Pozrite sa s nami na prehľad 10 najčítannejších článkov roka.

03.01.2022 12:00
sestričky 4, sestričky, svarinská, Foto:
Kristína Svarinská na promozábere ako jedna z postáv v populárnych Sestričkách.
debata (9)

Krása zachráni svet znie slávny výrok ruského klasika Dostojevského. Nevieme, či to bude platiť aj v prípade „najkrajšej“ slovenskej herečky, ale jedno je isté, Kristína Svarinská „zachránila“ našu pozíciu v zozname najčítannejších webov na Slovensku. Článok o tom, že najkrajšia slovenská herečka očarí každého, aj moderátorku Adelu Vinczeovú, totiž prilákal najväčší počet čitateľov rubriky Koktail za celý rok. A nielen to. Dokonca to platí aj pre históriu rubriky ako takej!

Video
VIDEO: Svarinská očarí krásou každého, výnimkou nebola ani Adela. Zdroj: RTVS

Do prvej trojky najčítannejších článkov minulého roka sa prebojovali aj zástupcovia zo susedného Česka a tiež hollywoodska legenda. Reč je o moderátorovi a hercovi Jakubovi Prachařovi, ktorý po odchode od manželky Agáty Hanychovej prekvapil novou partnerkou – známou českou herečkou (ak náhodou ešte netušíte, o koho ide, pripomeňte si to v 2. najčítannejšom článku roka 2021).

Trojicu potom uzatvára 63-ročná Sharon Stone a jej zábery v bikinách. O tom, že táto hviezda Základného inštinktu má skvelú formu, niet pochýb. Že pritiahne desaťtisíce z vás, to prekvapilo tak trošku aj nás.

2021 Tribeca Festival - Dave Chappelle Untitled Documentary Premiere Čítajte viac Sharon Stone sa vyzliekla do plaviek! V 63 rokoch? Fíha, tomu sa povie figúra

V tesnom závese za Stoneovou potom skončili opäť slovenské krásky. Niektoré pekne vymódené a iné zase relatívne… no povedzme, že provokujúce. Dominika Cibulková či Eva Rezešová si vyrazili na súťaž Miss a hodnotiaci materiál o móde jednotlivých známych žien upútal pozornosť výrazne veľkej skupiny našich čitateľov. Pripomenúť si krásy aj katastrofy misskovského večera môžete aj v archívnej galérii.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková prišla v...
Niekdajšia misska Eva Rezešová-Džodlová pred...
+9Bývalá Miss Slovensko Barbora Franeková v...

Mimochodom, nielen slovenské celebrity na galavečere Miss Slovensko, ale aj jeho (v tom čase) čerstvá víťazka Sophia Hrivňáková bola lákadlom pre čitateľov Pravdy a rubriky Koktail. Jej prvé zábery s korunkou na hlave jej vyniesli 8. miesto v rebríčku. Ešte o jednu priečku lepšie však na tom bola Emma Čaputová ako debutujúca modelka na prehliadke Borisa Hanečku. Článok o módnom maratóne, ale tiež o tom, že ju prišla podporiť aj mama, slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, bol jedným z najzdieľanejších v minulom roku.

Modelka Ema Čaputová (v čiernej kreácii) na...
Modelka Ema Čaputová (v čiernej kreácii) na...
+2Modelka Ema Čaputová (v čiernej kreácii) na...

Do prvej desiatky najčítannejších článkov sa prebojovalo viac zástupcov domáceho šoubiznisu, ale nechýbali ani tí spoza hraníc. V tomto prípade je reč najmä o legendách. Jubileum herečky Jennie Garthovej alias Kelly z Beverly Hills 902 10 (5. miesto) prilákalo len o pár tisíc čitateľov viac ako smutné momenty z pohrebu Jeana Paula Belmonda – jeho kamaráta a kolegu Alaina Delona musel podopierať syn a pohreb francúzskeho velikána bol ostrosledovanou rozlúčkou s jednou z legiend, ktorá svet opustila v roku 2021 (6. miesto).

Alain Delon a jeho syn Anthony Delon na pohrebe...
Marion Cotillard  na pohrebe Jeana-Paula...
+4Režisér Claude Lelouch na pohrebe Jeana-Paula...

Predposledným reprezentantom v prvej desiatke sa potom stal americký herec Rob Lowe (9. najčítannejší text), ktorý v 80-tych a 90-tych rokoch mátal v snoch tínedžerky svojím sladkým zjavom. Zdá sa však, že ani po rokoch mu nechýba forma a šarm.

Video
VIDEO: Francúzsko sa lúčilo so Jeanom Paulom Belmondom. Zdroj: Profimedia

Platí to aj pre českú herečku Kateřinu Brožovú, hoci desiaty najčítannejší článok minulého roka nebol ani tak o jej kráse, ako skôr minulosti. Známa blondínka si totiž zaspomínala na časy dávnych lások. A keďže jedným z jej expartnerov bol aj Boris Kollár, celkom pochopiteľne čitateľov pritiahlo, čo si Brožová myslí o svojom ex. Chcete to vedieť aj vy, jednoduchým klikom si môžete pozrieť všetkých desať najčítannejších textov minulého roka.

TOP 10 roka 2021 z rubriky KOKTAIL

  1. Najkrajšia slovenská herečka očarí každého, výnimkou nebola ani Adela! Tak ako to vlastne robí?
  2. Prachař z Talentu ukázal vo Varoch novú lásku: Neuveríte, po jeho boku je táto dáma!
  3. Sharon Stone sa vyzliekla do plaviek! V 63 rokoch? Fíha, tomu sa povie figúra
  4. Móda z Miss: Rezešová vyrazila dych výstrihom, Husárová s Cibulkovou ilúziou nohavičiek
  5. Kelly z Beverly Hills oslavuje! Dylana a Brandona jej závideli všetky dievčatá, teraz má po boku…
  6. Delona podopieral syn, na pohreb Belmonda prišli aj Pierre Richard či Marion Cotillard
  7. Čaputová ako vzácny hosť na prehliadke Hanečku! Medzi modelkami debutovala jej dcéra
  8. Nová Miss Slovensko 2021?! Toto je ona, krásna farmaceutka z Banskej Štiavnice
  9. Bez trička v 57 rokoch? Forma niekdajšieho tínedžerského idolu je fakt ukážková
  10. Kateřina Brožová prehovorila o bývalých: Je to jasné, Boris Kollár dostal kopačky!

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #Miss Slovensko #Kristína Svarinská #Alain Delon #koktail #Jakub Prachař #Zuzana Čaputová #Prehľad roka 2021 #najčítanejšie články #Emma Čaputová

+ Spánok je dôležitý a vy ho máte príliš málo, tak zostaňte v posteli.
Nenechávajte rozhodnutie len na svojich...

+ Ak potrebujete, pospite si aj poobede, je to v poriadku.
Začnite sa v prácu viac snažiť, dotiahnete to na...