Nech sú vaše srdcia plné lásky, odkazuje zamilovaná Dara Rolins! Bola už šťastnejšia?

Poriadne prekvapila pár dní pred koncom roka 2021. Speváčka a dizajnérka Dara Rolins ho totiž uzatvárala ako zadaná dáma s novým mužom po boku. A zjavne poriadne zamilovaná.

04.01.2022 00:00
debata (3)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

To sa následne potvrdilo aj jej ďalšími vyjadreniami a zdieľanými fotografiami na sociálnych sieťach. Známa rodáčka z Bratislavy totiž zverejnila niekoľko fotografií so svojím aktuálnym partnerom – bývalým futbalovým šampiónom, dnes športovým manažérom Pavlom Nedvědom. Niet pochýb, že títo dvaja „blondiaci“ sa do seba zahľadeli naozaj naplno. Z jednotlivých fotografií totiž ich náklonnosť a pocit spokojnosti priam srší.

„Vzťahové záležitosti sú proste tenký ľad, pretože ľudia prežívajú tie svoje inak, než aké merítka majú potom na prejavy tých druhých. Ja sama som na to veľmi citlivá a často mi napadne, či by som si zrovna tento pocit nenechala len pre seba… Na druhej strane viem podľa seba, ako ma vie potešiť, keď sa niekto z rady mojich obľúbencov zverí, podelí, vkusne pochváli. Takže: prajem vám, aby ani vo vašom živote nechýbal ten pohyb prúdiaceho citu jak smerom von, tak smerom k vám. Nech je aj vaše srdce plné lásky,“ odkázala Rolins pred príchodom nového roka pod „zasneženými“ fotkami v objatí s Nedvědom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

A hoci medzitým už stihla na svoj Instagram pridať aj ďalšie – tentoraz sólo – úsmev jej z pier nemizne. A zdá sa, že tentoraz to rozhodne nie je iba ten „naučený pre kameru“.

V decembri minulého roka oslávila populárna speváčka svoje 49. narodeniny a rovnaký počet sviečok sfúkol na narodeninovej torte aj bývalý stredopoliar. Držíme palce, nech to zaľúbencom vydrží, aby si v roku 2022 mohli spoločne priať k svojim okrúhlym jubileám a prípadne osláviť nejaké to jubileum aj v prípade ich vlastného vzťahu.

Rytmus a Dara Rolins prichádzajú na filmovú...
Speváčka Dara Rolins mala vzťah aj s hokejistom...
+3Speváčka Dara Rolins (v šatách Alexander...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #spokojnosť #šťastie #Nový rok #Dara Rolins #Pavel Nedvěd

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...