Toto telo skrýval pod kostýmom superhrdinu? Madden z The Eternals ohúril svalmi

Naposledy divákov upútal ako Ikaris v marvelovskom kinohite The Eternals. Britský herec Richard Madden však po záberoch z koncoročnej dovolenky vzbudí pozornosti ešte viac.

05.01.2022 00:00
Richard Madden Foto:
Herec Richard Madden, hviezda hitu The Eternals či seriálu Bodyguard, predviedol na dovolenke v mexickom Tulume ukážkové vyšportované telo.
debata

Tridsaťpäťročný herec sa ako jedna z množstva celebrít objavil v mexickom letovisku Tulum, ktoré je lákadlom pre dovolenkárov (najmä tých majetnejších) z celého sveta. Jeho prítomnosť bola neprehliadnuteľná. Nielen pre popularitu a známu tvár, ale aj formu, akú Madden predviedol. Chytajúc bronz či postávajúc alebo posedávajúc v tieni slnečníka predviedol svalnaté telo s ukážkovou muskulatúrou.

zväčšiť Herec Richard Madden. Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Italy Rome Film Fest Eternals Photo Call Herec Richard Madden.

Britský fešák sa vo svojom hereckom zozname môže pochváliť viacerými úlohami, ktoré od neho vyžadovali tvrdú fyzickú prípravu a športový zjav. Okrem The Eternals, kde pôsobil ako variácia na Supermana, sa takto predviedol napríklad aj v seriálovom hite Bodyguard, ktorý pred pár rokmi ovládol televízne obrazovky vo Veľkej Británii, ale aj po celom svete.

Maddena si svet tiež môže pamätať ako princa z filmového spracovania príbehu o Popoluške, ktorý pred pár rokmi nakrútil režisér Kenneth Brannagh. Vtedy vytvoril ukážkový párik s kolegyňou Lily Jamesovou a dlhší čas sa špekulovalo aj o tom, či medzi kolegami nepreskočila iskra.

Herec Colin Farrell počas svojho tréningu v...
Herec Luke Evans na pláži v Miami začiatkom...
+17Herec Richard Madden, hviezda hitu The Eternals...

Zoznam expartneriek tohto urasteného fešáka je pomerne pestrý. Tvoril pár napríklad s herečkou Jennou Colemanovou, moderátorkou Caroline Flackovou či herečkou Ellie Bamberovou. Špekulovalo sa však aj o tom, že Madden randil so svojím mužským kolegom Brandonom Flynnom, s ktorým dokonca žili pod jednou strechou v čase Maddenovho pobytu v Los Angeles. Dnes si vraj nevedia prísť na meno, napísal britský bulvárny denník The Sun, podľa ktorého Flynn dokonca mal požiadať zástupcov značky Versace, aby britského herca nepozývali na párty v LA po tom, čo sa ich cesty rozišli.

Mimochodom, Richard Madden nebol v Mexiku sám. Dovolenku na prelome roka strávil s tou azda najbližšou ženou v jeho živote – vlastnou mamou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #forma #Richard Madden #The Eternals

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...