Havlovci by oslávili striebornú svadbu! Takto si zaspomínala Dagmar Havlová na zosnulého muža

Presne pred 25 rokmi si povedali áno. Výročie "striebornej" svadby, ktorú sa bývalému československému a českému prezidentovi Václavovi Havlovi a herečke Dagmar Veškrnovej podarilo utajiť, si však pripomenula bývalá prvá dáma sama.

05.01.2022 00:00
234498936 Foto:
Herečka a bývalá prvá dáma Dagmar Havlová a jej manžel Václav Havel, niekdajší československý a český prezident, na zábere zo septembra 2011.
debata (18)

„Moja mamička žila u nás po smrti ocka asi pätnásť rokov. Boli spolu celý život a bolo jej veľmi smutno. Lúštila krížovky a vystrihovala a lepila do zošitov naše obrázky, ktoré vychádzali denne vo všetkých bulvárnych aj nebulvárnych plátkoch bez nášho súhlasu a vedomia,“ napísala Dagmar Havlová na sociálnej sieti Instagram.

„Spätne si uvedomujem, že nad niektorými sa asi poriadne trápila. Tie vám sem nedávam. Bola som známa osobnosť 25 rokov skôr ako sme sa vzali. Zajtra je od svadobného dňa tiež 25 rokov. A tiež mi je smutno. Spomínam a nezabúdam,“ doplnila ešte Havlová vo svojom odkaze na Instagrame, ktorý zverejnila v pondelok podvečer.

Šesťdesiatosemročná hviezda mnohých českých filmových komédií bola s Václavom Havlom spolu až do jeho smrti v roku 2011. Hoci v čase jeho prezidentského úradu sa Havlová stiahla do úzadia v rámci herectva, posledné roky sa pred filmové kamery vrátila. Naposledy ju českí diváci mohli vidieť v pokračovaní romantického hitu Šťastný nový rok: Dobro došli. Keďže na Slovensku sú kiná zatvorené, premiéra tohto filmu ešte slovenského diváka stále čaká.

Havlová však už má rozpracované ďalšie projekty. Napríklad nakrúcala v posledných mesiacoch starého roka miniseriál Prípad Roubal.

Vysmiata herečka Gabriela Marcinková na uvedení...
Herečka Gabriela Marcinková s producentkou...
+12Herečka Zuzana Norisová sa tiež vracia vo filme...

© Autorské práva vyhradené

18 debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #svadba #Instagram #Václav Havel #Dagmar Havlová

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...