Keď dvaja robia to isté... Alicia Keys a Lizzo sa navliekli do kvetov - výsledok? Hlasujte

Dohodli sa vari? Sotva! Ale internet neprehliadol, že dve svetoznáme hudobné divy siahli po rovnakých kúskoch. Teda, samozrejme, s odlišnými veľkosťami.

06.01.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alicia Keys (@aliciakeys)

Speváčka Alicia Keys len pred pár týždňami vydala nový album, ktorý sprevádzalo niekoľko vystúpení aj promo-fotení. Výsledok jedného z nich zverejnila pred pár dňami aj na svojom Instagrame, pričom tento „post“ spojila s vítaním nového roka 2022.

Newyorská rodáčka je na fotkách oblečená v pestrofarebnom elastickom overale od britského dizajnéra Richarda Quinna, pózuje na terase mrakodrapu. Výrazný florálny motív, modré a fialové ružičky obkresľujú jej krivky a mnohí fanúšikovia s nadšením komentovali jej voľbu.

Našli sa však aj takí, ktorí si okamžite spomenuli na Keysovej americkú kolegyňu – speváčku Lizzo. Tá sa totiž v rovnakom dizajnérskom modeli objavila už pred mesiacom a tiež sa pochválila na Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lizzo (@lizzobeeating)

Dámy sú zjavne najnovšími fanúšičkami „horúceho trendu“ elastických overalov, respektíve kombinéz. V zástupe celebrít, ktoré sa v nich objavili v uplynulých mesiacoch, sa ocitla napríklad aj speváčka Kylie Minogue či herečka Anya Taylor-Joy. Kým v ich prípade išlo však o modeli s odlišným vzorom, Alicia a Lizzo zhodou okolností volili úplne identický model.

Ktorej to vyšlo viac? Zahlasujte s nami v ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alicia Keys #overal #elastické #Richard Quinn #Lizzo

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...