Davidson totálne pobláznil aj Kardashianku, taký úsmev ste na jej tvári dlho nevideli

Najprv tajné stretnutia, maskovanie sa pred paparazzmi a teraz? Zdá sa, že medzi Kim Kardashianovou a Petom Davidsonom je stále vážnejšie. Užívali si na Bahamách.

07.01.2022 10:55
651012714 Foto:
Televízna a internetová star Kim Kardashian a jej nový priateľ - herec a komik Pete Davidson dorazili na Bahamy, kde si spoločne užijú dovolenku.
debata (1)

Štyridsaťročná televízna a internetová megastar a populárny komik a herec zo šou Saturday Night Live sa pred pár dňami objavili na exotických Bahamách, kde však ich príchod neunikol striehnucim paparazzom. Dvojica dorazila do prístavu obklopená skupinou asistentov a Kardashianovej osobných strážcov. Keď si však uvedomili prítomnosť médií, nespanikárili a ani sa nesnažili skrývať. Skôr naopak.

Štvornásobná mama a bývalá manželka rapera Kanye Westa vystrúhala úsmev, aký ste na jej tvári dlho nevideli. Zdá sa, že kyprá brunetka sa v spoločnosti potetované vychudnutého herca, ktorý má poriadne pestrý zoznam celebritných bývaliek, cíti veľmi spokojne. Tvrdia to aj zdroje, ktoré cituje americký bulvár. „Je to medzi nimi skvelé. Idú na veci pomaly, ale sú skutočne šťastní vo chvíľach, keď sú spolu,“ citovala jeden z nich stránka PageSix.com.

Video
VIDEO: Kim Kardashian a Pete Davidson na tajnom rande v kine. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

„Všetci ich priatelia radi vidia, akí sú obaja šťastní. Je to naozaj skvelé. Pete veľmi podporuje Kim. Obdivuje, aká je úspešná, a miluje, aká je pritom skromná, vtipná, inteligentná a láskavá,“ pokračoval zdroj pre šoubiznisový portál.

Hoci sa dvojica medzitým už stihla z Bahám vrátiť súkromným lietadlom do Los Angeles, ich zábery so spokojnými a šťastnými úsmevmi stihli obletieť celú Ameriku. Najnovšia romanca je azda sledovaná ešte viac než údajný románik rapera Kanye Westa, po ktorého boku sa zase objavila herečka Julia Fox (viac čítajte tu).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #paparazzi #Kim Kardashian #Bahamy #Pete Davidson

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...