Strieľa snáď diamanty z... veď viete, čoho? Ako len Davidson motá hlavy slávnym ženám?

Najčerstvejšou novinkou vo svete celebritných vzťahov je určite ten medzi televíznou megastar Kim Kardashianovou a hercom a komikom Petom Davidsonom. Práve mužská polovica dvojica však už má v Hollywoode "slušné" renomé.

08.01.2022 14:00
NY Premiere of "Big Time Adolescence" Foto: ,
Komik a herec Pete Davidson na zábere z marca 2020.
debata

Davidson si za pár rokov pôsobenia v americkom šoubiznise vyslúžil nálepku ostrieľaného plejboja a muža, ktorý dokáže zamotať hlavu aj tým najväčším a najslávnejším kráskam. Zoznam jeho expartneriek je viac než bohatý a zdá sa, že sa v ňom nachádzajú samé slávne mená.

Pravdepodobne prvou ženou, ktorá čiastočne svojou slávou pritiahla pozornosť aj na (dnes 28-ročného) rodáka zo Staten Island, bola speváčka Ariana Grande. Dvojica sa zasnúbila v roku 2018, no po pár mesiacoch svoje zásnuby zrušila. Davidson sa ocitol dokonca v dvoch skladbách americkej popovej hviezdy. Okrem pesničky pomenovanej jednoducho jeho menom, ktorá sa objavila na Grandeovej albume Sweetener, ho Ariana spomína aj v megahite Thank U, Next (Ďakujem ti, ďalší).

Kaia Gerber a Pete Davidson tvorila pár v roku...
Predposlednou slávnou partnerkou Peta Davidsona...
+4Herec Pete Davidson a herečka Margaret Qualley...

V duchu titulu tejto skladby však zjavne tak trošku funguje aj súkromný život 190 centimetrov vysokého herca zo skečovej šou Saturday Night Live. Od rozchodu s Arianou Grandeovou sa totiž po jeho boku objavilo niekoľko slávnych krások – Davidson randil niekoľko mesiacov s herečkou Kate Beckinsaleovou, jeho partnerkou bola topmodelka Kaia Gerber, herečky Margaret Qualley a Phoebe Dynevor a najnovšie je to práve Kim Kardashian.

651012714 Čítajte viac Davidson totálne pobláznil aj Kardashianku, taký úsmev ste na jej tvári dlho nevideli

Na margo hercových schopností poblúzniť krásne a slávne ženy sa pred časom vyjadrila americká hviezda reality-šou Bethenny Frankel, ktorá si neodpustila podpichovačnú humornú poznámku. „Takže Pete Davidson bol zasnúbený so sexy a talentovanou Arianou Grande a teraz randí s Kate Beckinsaleovou? Predpokladám, že je jasné, že strieľa zo svojho penisu diamanty,“ napísala na Twitteri Frankel. Následne ešte dodala, že Davidson je „pravdepodobne milý a zábavný a citlivý, čo ženy majú rady. "Rozkošný a sladký. A diamantový P tiež neurazí,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Kim Kardashian #tajomstvo #očarenie #Pete Davidson #Bethenny Frankel

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...