Dvojnásobné šťastie! Plus-size modelka Ashley Graham porodila doma dvojičky

Pred príchodom víkendu sa so šťastnou správou verejnosti prihlásila americká topmodelka Ashley Graham. Stala sa opäť mamou.

09.01.2022 07:26
debata

Tridsaťštyriročná kráska, ktorú preslávili jej bujné a kypré krivky, porodila zdravé dvojičky – synov, ktorí tak doplnia už jej staršieho potomka – tiež chlapca menom Isaac Menelik Giovanni.

„Justin a ja sme takí šťastní, že naši chlapci sú už tu. Narodili sa dnes skoro ráno doma a sú spokojní a šťastní,“ napísala Graham do svojej story na sociálnej sieti Instagram. „Vezmem si teraz trochu času na to, aby som sa zahojila a spojila sa s mojimi troma synmi a manželom, ale už sa neviem dočkať, keď sa vám budem môcť znovu prihovoriť a podeliť sa o to všetko. S láskou vaša AG,“ napísala tiež slávna kráska z titulných stránok Sports Illustrated či Vogue.

World Premiere of "Don't Look Up" Čítajte viac Tehotné a krásne! Nízlová, oscarová nešika, Gadot aj Meghan - tu sú najkrajšie tehuľky roka 2021

Graham je známa tým, že na sociálnej sieti výrazne a dôkladne dokumentovala svoje obdobie tehotenstva, či už to bolo v prípade prvého syna alebo teraz narodených dvojčiat. Posledný záber, ktorý zverejnila, ju zachytával od pása nadol nahú s výrazným bruškom tesne pred pôrodom. Graham sa neobávala ukázať ani také detaily ako sú strie na bruchu či stehnách alebo sa podeliť o náročnejšie psychické momenty budúcej mamičky. Aj za to si vyslúžila titul vplyvnej a pozitívne ovplyvňujúcej influencerky.

Otcom chlapcov a manželom topmodelky je filmár Justin Erwin. Minimálne podľa záberov z Instagramu sa zdá, že je po boku svojej polovičky mimoriadne šťastný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dvojičky #pôrod doma #Ashley Graham

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...