Peter Bič o roku 2022: Verím, že už bude taký, ako by sme všetci chceli

Sima Martausová, od júna minulého roka s novým priezviskom Magušinová, aj Peter Bič, líder úspešnej košickej kapely, v poohliadnutí za minulým rokom našli napriek zložitej pandemickej situácii aj viaceré pozitíva.

10.01.2022 00:00
Sima Martausová Foto:
Speváčka Sima Magušinová-Martausová.
debata

„Rok 2021 mal pre mňa mnoho pozitívnych a krásnych chvíľ. S kapelou sme v lete mali veľa koncertov a strávili sme pekný čas spoločne, ale aj s našimi fanúšikmi. Zároveň som sa v tom roku vydala a tak sa už volám Magušinová, veľmi sa z toho teším a som za to vďačná. Ak v roku 2021 boli aj nejaké ťažšie chvíle, tie pekné ich určite prevážili,“ zhodnotila rok 2021 speváčka.

K očakávaniam začínajúceho nového roka dodala, že verí vo viac turistických a lezeckých zážitkov pre rok 2022. „Verím, že budeme s mojou rodinou zdraví a šťastní. Chcem žiť hlavne vo vďačnosti za prítomné chvíle, preto veľmi neplánujem, ale sa skôr teším z toho, čo sa práve v mojom živote deje. Neplánujem, no zároveň snívam o mnohých pekných veciach, za ktoré sa aj modlím, no ktoré si nechávam pre seba,“ skonštatovala Sima Magušinová.

Video
VIDEO: Peter Bič Project nahrali v roku 2021 nový album.

„Musím povedať, že rok 2021 bol pre nás celkom zaujímavý, aj keď bolo veľa vecí ináč, bola pandémia, boli zatvorené kluby. My sme boli zase zatvorení v štúdiu, nahrávali sme náš nový album Hlava, ktorý vyšiel v novembri. Vydali sme z neho tri single. Dostali sme Cenu SOZA, som za ňu veľmi vďačný. Odohrali sme naše turné Labyrint, ktoré sme trikrát prekladali. Takže tieto veci sme si splnili, tým pádom to bol v podstate aj kladný rok pre nás, aj keď nebol úplne taký, ako sme chceli,“ uviedol zase k uplynulému roku kapelník Peter Bič.

Jeho plány aj plány jeho kolegov z formácie sú vraj veľké, jedným z nich je aj turné k novému albumu. „Chceli by sme čo najviac koncertovať, chceli by sme byť s našimi fanúšikmi, priať si to, čo bolo pred rokom 2019, 2020, vrátiť sa do tej doby, keď všetko bolo fajn, mohli sme sa stretávať a užívať si, boli zdraví. Verím že tento rok to už bude vlastne také, ako by sme všetci chceli.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Bič #bilancovanie #rok 2021 #Sima Magušinová

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...