Adele kúpila Stalloneho obrovskú usadlosť! Za tento luxus namiesto 110 miliónov zaplatí 'len' 58!

Takmer na polovicu požadovanej ceny sa podarilo údajne agentom speváčky Adele zraziť cenu za luxusnú nehnuteľnosť, ktorú ešte pred časom ponúkol na predaj Sylvester Stallone. Britská speváčka sa tak stala majiteľkou usadlosti v oblasti North Beverly Park.

10.01.2022 00:00
Adele One Night Only Foto:
Speváčka Adele na archívnom zábere z roku 2021.
debata (1)

Ako informoval portál TMZ.com, tridsaťtriročná Adele údajne zaplatí za nehnuteľnosť s rozľahlým pozemkom a záhradou sumu 58 miliónov dolárov. Stalloneho prvá ponuka, s ktorou prišiel na trh v januári 2021, bola 110 miliónov dolárov. Keď sa po štyroch mesiacoch nenašiel jediný záujemca, slávny predstaviteľ Ramba a Rockyho šiel s cenou dolu na sumu 85 miliónov dolárov. Výsledok, o ktorom informujú americké médiá, je však ešte výrazne nižší.

Herec, scenárista a režisér pritom musel mať ku svojej nehnuteľnosti špeciálny vzťah, keďže ide o dom, ktorý sám vybudoval a nie o historickú budovu. Stallone kúpil pozemok, na ktorom nehnuteľnosť stojí, ešte začiatkom 90-tych rokov a postupne tam vytvoril luxusný komplex s viacerými vymoženosťami.

Zábery z luxusnej vily si pozrite kliknutím šípky vpravo

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @keylead_media

Sídlo s ôsmimi spálňami a 12 kúpeľňami na ploche 3,5 akrov sa nachádza v enkláve Beverly Park plnej celebrít a stráženej brány. Hercovu podobizeň možno vidieť na umeleckých dielach a spomienkových predmetoch takmer v každej izbe a na soche Rockyho vytvorenej na mieru pri bazéne. V luxusnej usadlosti nechýba vlastné domáce kino, ale tiež posilňovňa či vlastný bar alebo cigaretová a cigarová miestnosť či spa a umelecký ateliér. Vďaka rozľahlému pozemku je súčasťou usadlosti aj vlastné menšie golfové ihrisko. Samozrejme, nechýba ani hosťovský dom, bazén a do garáže sa vmestí až osem automobilov.

Ako však píše portál Realtor.com, suma, na ktorú sa podarilo Adele znížiť cenu nehnuteľnosti, nie je zase až taká výnimočná. Skôr ide o prestrelenie tej pôvodnej. „Nehnuteľnosť bola od začiatku predražená,“ citoval portál Jill Epsteinovú, agentku spoločnosti Nourmand & Associates. Podľa nej sa cena blíži skutočnej hodnote nehnuteľnosti. „Za nehnuteľnosť v tejto štvrti zaplatila primeranú trhovú hodnotu,“ uviedla realitná agentka. "Pretože domy v tejto štvrti majú takú vysokú cenu, môžu často visieť na trhu niekoľko mesiacov a pred ich predajom zaznamenajú viacero znížení.“

Adele v roku 2021 zažila aj rozvod – viac vo videu

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #trh #cena #Sylvester Stallone #Adele #nehnuteľnosť #mall.tv

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....