Smatanová zvládla rok plný výziev. Nemusela sa trápiť, mala plnú hlavu kreslenia

Zuzanu Smatanovú poznajú fanúšikovia slovenskej scény ako úspešnú speváčku, ktorá šesťkrát po sebe, za roky 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 a 2010, získala Zlatého slávika v kategórii speváčka.

11.01.2022 00:00
Zuzana Smatanová Foto: ,
Speváčka Zuzana Smatanová.
debata

V novembri tohto roka Smatanová prekvapila fanúšikov nielen ako speváčka, ale aj ako ilustrátorka knižky Peter Nagy pre deti, ktorú Nagy vydal v novembri. „Myslím si, že môj rok 2021 bol výborný. Naozaj sa nemôžem na nič sťažovať, iba ako muzikantka v tom, že sme nemali až toľko koncertov, na koľko sme boli s kapelou zvyknutí po minulé roky, ale inak ho hodnotím ako rok plný výziev, pretože ja sama som absolvovala jednu krásnu výzvu, a to ilustrovať detskú knižku s názvom Peter Nagy pre deti. Táto práca mi vyplnila celý rok. Nezamýšľala som na nad vecami, nad ktorými sa možno zamýšľali iní, ja som sa upriamila na prácu, veľa som kreslila a to mi robilo veľkú radosť. Preto hodnotím tento rok ako veľmi pekný, plný tvorivých zážitkov a skúseností, takže verím, že aj rok 2022 bude veľmi podobný,“ zhodnotila uplynulý rok Smatanová.

Video
VIDEO: Zuzana Smatanová o ilustrovaní pre Pravdu.

V roku 2022 sa už teší na nové výzvy a verí, že bude pre ňu rovnako tvorivý ako ten uplynulý. „Myslím si, že bude viac hudobný ako výtvarný, aj keď na ilustrovanie nechcem zanevrieť, nie je dôvod. Veľmi sa budem tešiť novým príležitostiam a ponukám, ktoré sa mi budú páčiť,“ povedala speváčka.

Dodala tiež, že by sa zase chcela pohnúť hudobne. „Tým chcem povedať, že teraz píšem nové pesničky a verím, že zase mojich hudobných fanúšikov poteším niečím novým, čo teraz pomaličky pripravujem. Dúfam, že tento rok bude zase aj o koncertoch a verím, že kultúra na Slovensku bude otvorenejšia, aby sme mohli opäť stretávať ľudí a fanúšikov. Budem veľmi rada, keď sa to celé splní,“ doplnila očakávania Smatanová, ktorá sa v uplynulom roku objavila aj na niekoľkých spoločenských udalostiach.

To jej vyslúžilo miesto v zozname najlepšie oblečených Sloveniek – ktoré ďalšie dámy sa do neho dostali, si pozrite v odkaze nižšie a tiež v galérii.

DSC 5673 Čítajte viac Pauhofová, Drobná či Rolins - toto sú najlepšie oblečené ženy roka 2021: Kto sa ešte dostal do nášho zoznamu?
Speváčka Emma Drobná v kreácii z dielne Fera...
Speváčka Emma Drobná sa postarala o hudobný...
+30Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Smatanová #bilancovanie #očakávania #ilustrovanie #rok 2021

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...