Televízna kráska ukázala foto so slávnym priateľom. Ale otázka znie... vydrží im to?

Už takmer dva roky trvá údajne vzťah medzi herečkou Minkou Kellyovou a americkým moderátorom Trevorom Noahom. Dvojica však až teraz prvýkrát zverejnila spoločný záber.

11.01.2022 00:00
Minka Kelly Foto: ,
Herečka Minka Kelly na podujatí BUILD Speaker Series v New Yorku diskutovala o svojich nových projektoch.
debata

Stalo sa tak počas uplynulého víkendu, keď sa pôvabná brunetka podelila na sociálnej sieti o záber z výletu do Juhoafrickej republiky. „Vyrazila som si na výlet do Juhoafrickej republiky. Našla kamošov ako títo tu a užila si parádny čas,“ napísala Minka Kelly k fotografii, na ktorej pózuje so skupinkou priateľov a tiež Trevorom Noahom na palube prenajatej lode pri západe slnka.

O vzťahu celebritnej dvojice sa toho veľa v uplynulých mesiacoch nevedelo – určite aj preto, že jeho časť strávili v pandémii, keď boli hviezdy mimo dosahu médií či paparazzov. Ako však informuje zdroj, ktorý cituje magazín People, vzťah 41-ročnej herečky a o štyri roky mladšieho moderátora je relatívne búrlivý.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Minka Kelly (@minkakelly)

„Rozchádzajú sa a dávajú znovu dokopy ako na bežiacom páse. Zdá sa, že jeden druhého naozaj milujú a vždy, keď sa k sebe vrátia, snažia sa urobiť to najlepšie, aby im to vydržalo,“ komentoval zdroj. Či to vyjde tentoraz, ukáže určite rok 2022.

Minka Kelly v minulosti tvorila pár napríklad s hercami Chrisom Evansom, Wilmerom Valderamom, Joshom Radnorom či muzikantom Johnom Mayerom. Moderátor Trevor Noah mal v minulosti po boku menej medializované dámy.

Speváčka Monika Bagárová debutovala na spoločenskej akcii s novým partnerom - zápasníkom Makhmudom Muradovom. Čítajte viac Bagárová, Nízlová s Lobotkom či Marcel Forgáč: Toto sú rozchody roka 2021!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #Instagram #Minka Kelly #Trevor Noah

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...