Herec Duhamel sa zasnúbil fakt romanticky! Čo prekvapí ešte viac? Reakcia jeho ex...

Na lásku nikdy nie je neskoro. Ani na manželstve. Na ďalšie si trúfa aj herec Josh Duhamel, ktorý počas uplynulého víkendu požiadal o ruku svoju partnerku Audru Mari.

11.01.2022 00:00
shutterstock 1045692685 Foto:
Herec Josh Duhamel.
debata

Dvojica tvorila pár od roku 2019, no práve druhý januárový víkend roka 2022 sa stal chvíľou, keď sa 49-ročný herec a hrdina viacerých akčných filmov rozhodol pokľaknúť pred svojou vyvolenou a položiť „vytúženú“ otázku. Duhamel je zjavne v kútiku duše poriadny romantik, všetko totiž naaranžoval tak, že sa dvojica išla prejsť po pláži a na nej našla fľašu s odkazom. Ten, samozrejme, napísal samotný herec a stálo na ňom: „Audra Diane Mari, vezmeš si ma?“

Dvadsaťosemročná Audra, ktorá práve v deň zásnub (8. januára) oslávila svoje narodeniny, súhlasila a fotografia šťastných partnerov sa následne objavila aj na sociálnej sieti. Zverejnil ju Josh Duhamel, ale aj jeho budúca manželka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Josh Duhamel (@joshduhamel)

V internetovej a fanúšikovskej komunite nasledovala záplava gratulácií, pričom jedna z nich vyvolala rovnaký záujem ako samotné zásnuby. Postarala sa o ňu totiž Duhamelova bývalá manželka, americká speváčka Fergie. „Veľká gratulácia,“ napísala 46-ročná Fergie a pridala niekoľko emotikonov srdiečok. Dvojica sa rozviedla v roku 2019 a spoločne majú syna Axla.

Audra Mari je držiteľkou titulu Miss World America a údajne známemu hercovi, ktorý sa objavil napríklad vo filmoch Transformers alebo S láskou, Simon, počarovala hneď od prvého stretnutia. Duhamel sa však netají ani tým, že by ešte chcel mať ďalšie potomstvo.

„Už nemám 30 rokov. Mám 45. V najbližších rokoch chcem mať viac detí,“ povedal Duhamel v rozhovore v roku 2018. „Nie je to tak, že by som sa teraz snažil pretiahnuť všetko, čo sa hýbe. Snažím sa nájsť dievča, s ktorým by som mohol byť a mať s ním rodinu,“ prezradil vtedy herec moderátorovi a kolegovi Daxovi Shephardovi v podcaste, v ktorom dostal otázku o súkromnom živote po rozvode.

Pozrite si video s najkrajšími nevestami roka 2021

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zásnuby #Instagram #Fergie #Josh Duhamel

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...